Logo

Opleidingen

Wilt u blijven leren én uzelf ontwikkelen? Ook als u niet de deur uit kan of wil? Bij HR Academy kunt u online leren vanaf uw eigen werkplek, thuis of waar het ù het beste past!

  • Met de HR Academy online webinars wordt u in korte tijd bijgepraat over actuele onderwerpen.
  • U kunt ook webinaropnames terugkijken van eerder gehouden webinars.
  • In de online cursussen leert u in uw eigen tempo en op de tijden dat het ù uitkomt.
  • In een live online masterclass, seminar of boostcamp gaat u actief van de docent en de andere deelnemers in gesprek.

Hieronder staat het aanbod op datum.

Actueel

Binnenkort beschikbaar

HR Update Wetten, regels & regelingen

In dit online event krijgt u in één ochtend met vier sessies het overzicht over de belangrijkste recente wijzigingen in wet- en regelgeving in het HR-werkveld. Juristen, fiscalisten en andere deskundigen praten u bij én geven praktische tips en adviezen over actualiteiten in het arbeidsrecht, fiscale regelingen, verzuimbeheersing en de Wet verbetering poortwachter en de privacy regels rond vaccineren.
€ 369 excl. 21% btw Meer info >

Live online congres: Mentaal verzuim

Nu er veel thuis gewerkt wordt, ontbreekt het sociale vangnet van directe collega’s. Dit kan leiden tot mentaal verzuim; je medewerker is er met z’n hoofd niet meer bij en is maar half zo productief. Dat leidt tot rendementsverlies en als het langer duurt zelfs tot verzuim. Hoe herken je mentaal verzuim bij medewerkers op afstand? En hoe ga je daar als HR mee om? Het congres mentaal verzuim geeft u handvatten om grip te krijgen op mentaal verzuim.
€ 369 excl. 21% btw Meer info >

Online congres: Arbeidsvoorwaarden 2021

De coronacrisis heeft vrijwel alle organisaties overvallen. En dat heeft niet alleen grote gevolgen voor de economie, maar ook voor de arbeidsvoorwaarden van werknemers. Waarschijnlijk zal dit jaar het jaar van herstel worden. En dit geeft ook aanleiding om kritisch naar arbeidsvoorwaarden te kijken. Moeten we arbeidsvoorwaarden laten mee-ademen met de situatie waarin bedrijven en sectoren zich in bevinden? En hoe pak je dat aan? Het congres Arbeidsvoorwaarden geeft antwoorden.
€ 369 excl. 21% btw Meer info >

Online congres: Hybride werken

Met meerdere vaccins in aantocht moeten organisaties gaan nadenken over hun post-covid werkstrategie. Wat wordt de nieuwe verhouding tussen remote werken en samenkomen in een kantooromgeving? Is hybride werken de heilige graal? Wat betekent dit voor je personeelsbeleid en de inrichting van de werkomgeving?
€ 469 excl. 21% btw Meer info >

Online congres: Remote werven en selecteren

Corona heeft grote invloed op het wervings- en selectieproces. Werken op afstand maakt de wervingspool groter en nieuwe recruitmenttechnologie wordt in hoog tempo ingevoerd. Wat zijn de trends in online werving- en selectie? Welke technologie kan je inzetten om talent aan te trekken? En hoe ga je daar als HR mee om? Dit online congres biedt u nieuwe inzichten, concrete oplossingen én aansprekende praktijkcases.
€ 369 excl. 21% btw Meer info >

Online congres: Slim digitaal werken

Door corona is er een digitaliseringsgolf door werkend Nederland getrokken. Nu we de basisvaardigheden over het algemeen onder de knie hebben, staan we voor een nieuwe uitdaging: staan we voor een nieuwe uitdaging: hoe zorgen we voor verbondenheid op afstand en voor meer vitaliteit en werkgeluk bij medewerkers?
€ 369 excl. 21% btw Meer info >

Online event: Nationaal HR Analytics Congres 2021

Meer dan ooit wordt ons dagelijks leven beïnvloed door data. Besmettingscijfers, ziekenhuisopnames, weekgemiddelden. De overheid baseert beslissingen voortdurend op basis van de trends. Data is zelfs essentieel om tijdig te kunnen ingrijpen. Waarom zou dit niet voor HR-beleid gelden? Hoe zet je data in bij het bepalen van de juiste HR-interventies?
€ 499 excl. 21% btw Meer info >

Tomorrow@work 2021: Terug naar kantoor

Organisaties werken aan scenario's om terug te keren naar kantoor. Hybride lijkt het sleutelwoord. Maar grote vragen blijven, ook als medewerkers twee of drie dagen per week thuiswerken. Welke vraagstukken zijn van belang om hybride écht en duurzaam te laten werken? Het online event Tomorrow@work 2021 geeft inspiratie en oplossingsrichtingen.
€ 469 excl. 21% btw Meer info >

Filters


Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.