Logo

Opleidingen

Wilt u blijven leren en uzelf ontwikkelen? Ook als u niet de deur uit kan of wil? Bij HR Academy kunt u online leren vanaf uw eigen werkplek, thuis of waar het u het beste past! 

 

Met de HR Academy online webinars wordt u in korte tijd bijgepraat over actuele onderwerpen, waarin u ook uw eigen vragen kunt stellen. In de online cursussen leert u in uw eigen tempo en op de tijden dat het ù uitkomt. Wilt u juist actief met docenten in gesprek en interactie met andere deelnemers? Dan biedt HR Academy u een live online masterclass, seminar of boostcamp. 


Hier staan alle op datum geplande programma's. Wilt u niet wachten? Bekijk dan het aanbod om direct aan de slag te gaan!

Actueel

Binnenkort beschikbaar

Best practices in vitaliteitsbeleid

Steeds meer organisaties komen erachter dat een traditionele aanpak van ziekteverzuim niet meer werkt. Daarmee gaat het verzuim niet blijvend omlaag. En door de verschuivende AOW-leeftijd neemt de gemiddelde leeftijd van medewerkers toe. Ook dat vraagt om maatregelen. Zoekt u ook oplossingen voor duurzaam (preventieve) verzuim- en vitaliteitsbeleid? Neem dan een kijkje in de keuken bij de gemeente Den Haag, Achmea en de NS in dit praktische middagseminar.
1 dag | € 490 excl. 21% btw Meer info >

Online congres: Arbeidsmobiliteit

De coronacrisis schudt veel organisaties flink op. Verantwoordelijke werkgevers breng de arbeidsmobiliteit op gang, zowel intern als extern (‘van werk naar werk’). Aan HR de taak om met (interne) arbeidsmobiliteit de mensen én de organisatie te bewegen naar nieuw perspectief. Het online congres ‘Arbeidsmobiliteit in tijden van corona’ geeft gebundelde kennis en praktijkervaring van vakgenoten en experts.
€ 299 excl. 21% btw Meer info >

Online congres: Beoordelen & Performance

Aan het eind van het jaar moeten HR en de leidinggevenden weer aan de slag met de jaarlijkse beoordelingscyclus. Maar de coronacrisis heeft alles overhoop gehaald; kun je medewerkers nog beoordelen op basis van afspraken aan het begin van dit jaar? En wat is dan wél de juiste aanpak?
€ 299 excl. 21% btw Meer info >

Online congres: Effectief leidinggeven op afstand

De coronacrisis en de sterke toename van thuiswerken heeft grote impact op medewerkers. Dit kan leiden tot onzekerheid, afnemend vertrouwen, sociaal isolement, een onveilig gevoel of in het ergste geval uitval door burn-out. Hoe bewaken leidinggevenden de motivatie en de teamspirit van medewerkers? En hoe houd je hun performance op peil?
€ 299 excl. 21% btw Meer info >

Online congres: Remote werken & engagement

Corona heeft de manier waarop we werken fundamenteel veranderd. Een belangrijk deel van het personeel zal structureel remote blijven werken en dat brengt allerlei nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je voor verbinding en betrokkenheid met je medewerkers op afstand? Hoe bewaak je de werk-privé balans van thuiswerkers? En welke rol speelt het kantoor hierin: als omgeving om (soms) te werken of als ‘clubhuis’ en identiteit van de organisatie?
€ 399 excl. 21% btw Meer info >

Online event: Arbeidsvoorwaarden wijzigen

Reiskosten- en onkostenvergoedingen voor thuiswerken, andere werktijden, functiewijzigingen, vakantie en verlof, loonoffers? Covid-19 heeft grote impact op de arbeidsvoorwaarden van werknemers.
€ 299 excl. 21% btw Meer info >

Online event: Nationaal HR Analytics Congres 2020

Of het nu gaat om personeelsplanning, engagement, talentmanagement of verzuim, op al deze terreinen moet u HR-beleid met data onderbouwen om tot succesvolle interventies te komen. Hoe zet u metrics en people analytics optimaal in om van buikgevoel over te stappen naar structureel datagedreven werken? Het online Nationaal HR Analytics Congres is hét jaarlijkse event waarop u hierover van gedachten kunt wisselen en ervaring kan opdoen met experts en collega’s.
1 dag | € 490 excl. 21% btw Meer info >

Online event: Tomorrow@work 2020

Werkomgevingen worden momenteel met grote inspanning aangepast voor werken op anderhalve meter afstand. Voor de komende tijd zal 'hybride' werken veelal het nieuwe normaal worden: meer thuis en minder op kantoor. Met een reeks grote vraagstukken als gevolg. Van gezondheid en productiviteit tot engagement en gastvrijheid. Met grote impact voor HR en facility management: wat moet op uw beleidsagenda komen en welke keuzes kan u maken?
1 dag | € 349 excl. 21% btw Meer info >

Zo maakt u van duurzame inzetbaarheid concreet beleid

Veel organisaties worstelen met de invulling en implementatie van hun duurzame inzetbaarheidsbeleid. Welke aanpak is succesvol (en wat juist niet) en hoe creëer je draagvlak binnen de organisatie? En hoe bepaal je het rendement van je inspanningen? In dit middagseminar krijgt u de lessons learned van KLM, Plus Retail en Fontys Hogescholen.
€ 490 excl. 21% btw Meer info >

Filters

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.