Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Cedeo-erkenning: Hoog rapportcijfer voor HR Academy

Certificeringsorganisatie Cedeo heeft MindCampus in april 2024 opnieuw voor twee jaar het predicaat ‘Cedeo-erkend’ verleend voor de programma’s van HR Academy. De tweejaarlijkse erkenning is voor de achtste achtereenvolgende keer verleend. Dit keer met een fraaie klanttevredenheidsscore van 91,9%!

Wat is Cedeo?
Er zijn in Nederland ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen, opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo te Rotterdam klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van deze diensten.

Een Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut. Op dit moment zijn op deze wijze zo’n 800 instituten op basis van marktwaardering geselecteerd en in het Cedeo-bestand opgenomen.

Wat betekent Cedeo voor jou?
Juist omdat minder dan 10% van de commerciële opleidingsinstituten in Nederland heeft het predicaat ‘Cedeo-erkend’, zijn we erg trots op deze erkenning. Het laat je zien dat je kunt vertrouwen op onze HR Academy. Want de opleidingen die wij verzorgen, zijn aantoonbaar – in de vorm van kwalitatieve en kwantitatieve criteria – naar volle tevredenheid van de klanten.

Voor de periode 2024-2026 heeft deze Cedeo-erkenning extra glans door de fraaie klanttevredenheidsscore van maar liefst 91,9%!