Logo

Opleidingen

Wil je blijven leren én jezelf ontwikkelen? Ook als je niet de deur uit kan of wil? Bij HR Academy kan je online leren vanaf jouw eigen werkplek, thuis of waar het jou het beste past!

  • Met de HR Academy online webinars word je in korte tijd bijgepraat over actuele onderwerpen.
  • Je kunt ook webinaropnames terugkijken van eerder gehouden webinars.
  • In de online cursussen leer je in jouw eigen tempo en op de tijden dat het jou uitkomt.
  • In een live online masterclass, seminar of boostcamp ga je actief van de docent en de andere deelnemers in gesprek.

Hieronder staat het aanbod op datum.

Actueel

Binnenkort beschikbaar

Nieuwe vormen van organiseren

Organisaties moeten zich aanpassen aan veranderingen. Dat vraagt om toename van de innovatiekracht, dynamiek en vernieuwing. In deze masterclass maakt u een diagnose van uw organisatie, leert u meer over flexibele organisatievormen en hoe u deze invoert.
1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

Praktijk-update Belasting, belonen en arbeidsvoorwaarden

Fiscaliteit is voortdurend in beweging. Niet alleen de regels rondom de belastbaarheid van vergoedingen en verstrekkingen veranderen. Ook de inzet van de werkkostenregeling (WKR) en de beschikbaarheid van loonsubsidies en premieheffingen wijzigen. Al deze mutaties hebben gevolgen voor het arbeidsvoorwaardenpakket dat je medewerkers aanbiedt. Van jou wordt verwacht dat je up-to-date bent en de noviteiten in de dagelijkse HR-praktijk kunt toepassen. Het brengt je in één dag weer volledig op de hoogte van fiscale actualiteiten rondom belonen en geldende administratieve verplichtingen.
Seminar | 1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

Thuiswerken, hybride werken en de Starbucksvariant

Werken op kantoor is bij veel organisaties niet langer de standaard. We werken plaats onafhankelijk: thuis, hybride of maken gebruik van de Starbucksvariant. We werken in Nederland, maar ook steeds gemakkelijker vanuit het buitenland. De nieuwe flexibiliteit biedt kansen, maar vraagt ook om heldere kaders in je thuiswerkbeleid. Wat zijn de juridische, fiscale en arbo-technische kaders van je thuiswerkbeleid? Na het volgen van dit seminar weet je precies wat je moet doen om hybride werken voor jouw organisatie arbeidsvoorwaardelijk én toekomstbestendig in te richten.
Seminar | 1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

Filters

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.