Logo

Opleidingen

Wilt u blijven leren en uzelf ontwikkelen? Ook als u niet de deur uit kan of wil? Bij HR Academy kunt u online leren vanaf uw eigen werkplek, thuis of waar het u het beste past! 

 

Met de HR Academy online webinars wordt u in korte tijd bijgepraat over actuele onderwerpen, waarin u ook uw eigen vragen kunt stellen. In de online cursussen leert u in uw eigen tempo en op de tijden dat het ù uitkomt. Wilt u juist actief met docenten in gesprek en interactie met andere deelnemers? Dan biedt HR Academy u een live online masterclass, seminar of boostcamp. 


Hier staan alle op datum geplande programma's. Wilt u niet wachten? Bekijk dan het aanbod om direct aan de slag te gaan!

Actueel

Binnenkort beschikbaar

Bouwen aan de ultieme employee journey

Om te overleven als organisatie is aandacht voor de employee journey een must. Want daarmee kiezen de juiste talenten voor u, dragen medewerkers bevlogen bij aan het succes en blijven oud-medewerkers ambassadeurs voor uw organisatie. In deze 2-daagse masterclass gaat u aan de slag met het optimaliseren van de hele employee journey, van employer branding en onboarding tot het creëren van de ultieme employee experience voor alle medewerkers.
€ 1690 excl. 21% btw Meer info >

Bouwen aan een dynamisch functiehuis

In veel organisaties werken mensen niet volledig meer in afgebakende functies, maar steeds meer in projecten en rollen. Wat betekent dit voor het bestaande functiehuis? Moet u naast functies gaan werken met generieke rollen? Kortom, hoe zorgt u voor een dynamisch up-to-date functiehuis voor uw organisatie? In deze 2-daagse masterclass werkt u aan een plan van aanpak.
2 dagen | € 1690 excl. 21% btw Meer info >

Moderne HR-cyclus ontwerpen

We moeten stoppen met het jaarlijkse ritueel van functionerings- en beoordelingsgesprekken. De HR-cyclus is een papieren tijger. Maar wat komt ervoor in de plaats? In deze masterclass stelt u een plan van aanpak op voor modernisering van uw HR-cyclus en een ontwerp voor effectief performance management.
1 dag | € 890 excl. 21% btw Meer info >

Strategische Personeelsplanning implementeren

Welke mensen hebben we straks nodig, wat is er dan beschikbaar en hoe lossen we de mogelijke gaten op? Dat is de essentie van strategische personeelsplanning (SPP). Wat zijn de essentiële bouwstenen voor het opstellen van een SPP-plan voor uw organisatie? Hoe zorgt u voor een adequate implementatie van het plan? Deze 2-daagse masterclass helpt u op weg!
2 dagen | € 1690 excl. 21% btw Meer info >

Filters


Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.