Logo

Opleidingen

Wilt u blijven leren en uzelf ontwikkelen? Ook als u niet de deur uit kan of wil? Bij HR Academy kunt u online leren vanaf uw eigen werkplek, thuis of waar het u het beste past! 

 

Met de HR Academy online webinars wordt u in korte tijd bijgepraat over actuele onderwerpen, waarin u ook uw eigen vragen kunt stellen. In de online cursussen leert u in uw eigen tempo en op de tijden dat het ù uitkomt. Wilt u juist actief met docenten in gesprek en interactie met andere deelnemers? Dan biedt HR Academy u een live online masterclass, seminar of boostcamp. 


Hier staan alle op datum geplande programma's. Wilt u niet wachten? Bekijk dan het aanbod om direct aan de slag te gaan!

Actueel

Binnenkort beschikbaar

Boostcamp: stoppen met HR-gedoe

Lijnmanagers die klagen over HR-taken die ‘over de schutting zijn gegooid’. Administratieve taken die je maar niet van je bordje krijgt. Of kortetermijnwensen van de directie die je strategische plannen doorkruisen. Hoe maak je effectief korte metten met dit soort ‘HR-gedoe’? In deze boostcamp leert u hoe u gemakkelijk HR-gedoe kunt managen zodat u dit voortaan geen energie meer kost, maar juist energie oplevert!
€ 690 excl. 21% btw Meer info >

HR-boostcamp: beter selecteren met moderne assessments

Hoe selecteer je de beste kandidaat voor je vacature? Assessments hebben een hoge voorspellende waarde. Traditionele assessments zijn kostbaar en tijdrovend, maar nieuwe wetenschappelijke inzichten en moderne technologie bieden een oplossing. In deze boostcamp maakt u kennis met effectieve moderne vormen van assessments.
€ 690 excl. 21% btw Meer info >

HR-boostcamp: business case in een handomdraai

Een innovatief mobiliteits- en opleidingsplan, een noodzakelijke investering in e-HRM of een prachtige kans om talentontwikkeling of duurzame inzetbaarheid te stimuleren? Ideeën genoeg, maar dan komt de lastige vraag vanuit het management: ‘Wil je het plan even uitwerken in een business case met financiële onderbouwing?’ Door gebruik te maken van een standaard format en een aantal eenvoudige technieken maakt u voortaan een business case in een handomdraai.
€ 590 excl. 21% btw Meer info >

HR-boostcamp: effectieve onboarding van nieuwe medewerkers

De eerste honderd dagen bij een nieuwe werkgever zijn voor instromers cruciaal. Maar hoe zorgt u ervoor dat de nieuwe medewerker zo snel mogelijk up to speed is? En hoe voorkomt u voortijdige ongewenste uitstroom? Met een effectief onboardingprogramma legt u de basis voor langdurige betrokkenheid. In deze boostcamp stelt u hiervoor een effectief 100 dagen plan op.
1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

HR-boostcamp: job crafting en job carving

Om medewerkers flexibeler en beter inzetbaar te maken, moet je slimmer met taken en rollen in de organisatie omgaan. Als je banen ontrafelt in onderdelen, creëer je meer mogelijkheden hiervoor. Dit noemen we job engineering, waar job crafting en job carving onderdeel van uitmaken.
€ 590 excl. 21% btw Meer info >

HR-boostcamp: werkdruk te lijf

Steeds meer medewerkers klagen over stress en het aandeel burn-outs neemt flink toe. Werkgerelateerde klachten zijn niet altijd de hoofdoorzaak; ook privé of financiële problemen kunnen een rol spelen. Hoe maakt u stress bespreekbaar en hoe kunt u de ervaren werkdruk binnen de organisatie terugdringen? In deze boostcamp leert u hoe u signalen van (werk)stress tijdig kunt oppikken en wat u preventief kunt doen.
1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

HR-boostcamp: werving en selectie via social media

Social media zijn ideaal om vacatures onder de aandacht te brengen. Maar hoe zet je Linkedin, Facebook, Instagram en andere social media effectief in om die ideale kandidaat te vinden?
1 dag | € 690 excl. 21% btw Meer info >

Filters

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.