Logo

HR-webinar: Leiding en vertrouwen geven op afstand

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

Opleidingbeeld
Wanneer de omstandigheden plotseling veranderen, zoals bij de huidige crisis, spelen leidinggevenden een cruciale rol. Hoe moeten ze die rol nu invullen, zodat de betrokkenheid van medewerkers zelf kan worden verhoogd? En hoe kun je vanuit HR leidinggevenden daarbij ondersteunen? En welke interventies kun je inzetten die ook na de crisis een blijvend positief effect op de organisatie gaan hebben? In deze webinaropname krijgt u de antwoorden.

HR-webinar: in het kort

De sleutel zit in vertrouwen en aandacht geven en hulp bieden aan medewerkers. En juist nu gebruik maken van de (verborgen) kwaliteiten van medewerkers. Leidinggevenden spelen daarbij een cruciale rol. Hoe kan HR extra beroep van medewerkers op leidinggevenden vooral nu ondersteunen?

 

Tijdens deze webinaropname krijgt u antwoord op deze vragen en wordt er ingegaan op:

  • Leiderschap en zelfregie
  • Crisismanagement
  • Werkwijzen en interventies voor HR
  • Toolkit om leidinggevenden te ondersteunen in de coronacrisis

Dit webinar is een onderdeel van de serie webinars: Crisismanagement voor HR in tijden van corona. Bekijk de andere opnames: 

Jan Tjerk Boonstra

Sprekersfoto
Principal HR consultant
Jan Tjerk Boonstra is Principal Consultant bij Human Capital Group waar hij met klanten werkt aan thema’s als HR Strategie, strategische personeelsplanning, performance management, flexibel organiseren en inrichten van organisaties, strategisch beloningsbeleid en professionalisering van HR(M). Daarnaast is hij lid van de hoofdredactie van het magazine HR Strategie, lid van de Raad van Advies van HR Academy, lid van de Advisory Board van business school TIAS, docent van diverse masterclasses van HR Academy en docent strategisch HRM voor het Post-HBO onderwijs van Hogeschool Inholland. Jan Tjerk was eerder werkzaam voor Manpower/Right Management, Berenschot, Hay Group, de Nederlandse Zorgfederatie en Zorgverzekeraars Nederland.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.