Logo

Gratis webinar: Wat zijn de veranderde carrièrebehoeften van medewerkers?

Hoe werknemers weer de regie in handen nemen over hun toekomst

Opleidingbeeld
Uit nieuw wereldwijd onderzoek blijkt dat mensen vast zitten in hun loopbaan en persoonlijke leven. Ze staan te popelen om de regie over hun toekomst weer in eigen handen te nemen. Om talent te behouden en te laten groeien moeten werkgevers meer aandacht besteden aan hun veranderde behoeften. Dit webinar geeft inzicht in wat er is veranderd bij werknemers en in de acties die HR kan ondernemen om hen te boeien en te binden met het toepassen van slimme technologie.
Datum en locatie: donderdag 17 februari 2022 om 10:30, Achter uw eigen computer Virtual
Prijs: Gratis webinar
Soort: Webinars

Het webinar in het kort

De aanhoudende lockdowns en onzekerheid door de pandemie hebben bij veel werknemers gezorgd voor een verlies aan controle over hun leven en loopbaan. Dat blijkt uit het jaarlijkse wereldwijde AI@Work-onderzoek, dat nu voor de vierde keer is uitgevoerd door HR-onderzoeks- en adviesbureau Workplace Intelligence in opdracht van Oracle. 

 

81% Van de werknemers in Nederland is ontevreden met de ondersteuning die hun werkgever tot op heden biedt en zelfs 76% overweegt in de loop van 2022 een nieuwe carrièremove te maken. 

 

Om talent te behouden en te laten groeien moeten werkgevers meer dan ooit aandacht besteden aan hun behoeften. Werknemers willen dat technologie hen helpt bij aanbevelingen over leren en ontwikkelen, en voor het bieden van volgende stappen in hun loopbaan. 

 

In dit webinar bespreken Wilfred Scholman (Country Leader) en Oscar Lausegger (HCM Strategy Director) de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek en de gevolgen daarvan op de HR-agenda. 

  • De uitkomsten van het wereldwijde  AI@Work-onderzoek.
  • De verwachtingen en voorkeuren van de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling.
  • De ondersteuning van technologie die medewerkers zoeken.
  • De impact van de veranderende behoeften op HR.

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvang je de link naar de opname om het opnieuw te bekijken of te delen met collega’s !

Locatie
Achter uw eigen computer


Plattegrond

Oscar Lausegger

Sprekersfoto
HCM Strategy Director bij Oracle
In zijn rol probeert hij organisaties te helpen veranderingen te begrijpen, maar belangrijker is het omgaan met toekomstige veranderingen. Hoe kunnen we ons aanpassen aan en meewerken aan deze veranderende omgeving? Hoe gebruiken we technologie op een manier die voor ons werkt? Hoe kunnen we klaar zijn voor de toekomst in plaats van processen van gisteren te gebruiken? Hoe vind ik het juiste Talent en nog belangrijker: hoe behoud en ontwikkel ik ze? Oscar werkt graag samen met klanten om aan deze vragen te werken en een oplossing te creëren die bij hen past. Omdat er uiteindelijk geen “one size fits all” is, want elk bedrijf en individu is anders en uiteindelijk maken mensen het verschil!

Wilfred Scholman

Sprekersfoto
Country Leader Oracle Nederland
Wilfred Scholman is sinds juni 2018 Country Leader van Oracle Nederland. Hij kent de organisatie van binnenuit en werkt al bijna twintig jaar in verschillende functies voor Oracle. Wilfred begon in 1999 bij Oracle toen het softwarebedrijf van zijn broer, Tinoway, een leverancier van mobiele velddiensten, werd overgenomen door het bedrijf. Na een paar jaar woon-werkverkeer tussen de VS en Nederland besloot Scholman zich in Nederland te vestigen. Voordat Wilfred werd aangesteld als Nederlandse Country Leader, was hij verantwoordelijk voor grote klanten (key accounts), zoals ING, Rabobank, Liberty Global, KPN en Shell.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.