Logo

Gratis webinar: Van medewerkersonderzoek naar een doorlopend feedbackprogramma

Verbeter alle belangrijke thema’s door vaker en korter meten

Opleidingbeeld
Organisaties willen steeds vaker en sneller korte feedback verzamelen van hun medewerkers. Want dit soort medewerkersonderzoek helpt om sneller in te spelen op veranderingen. Maar hoe geef je de medewerkers écht een stem zonder de lange vragenlijst van het gebruikelijke medewerkersonderzoek? Dit webinar geeft inzicht in de trends rondom employee experience, het belang van het snel verzamelen van feedback en de verschillende manieren om dat te doen.

Het webinar in het kort

HR-afdelingen staan nu voor grote uitdagingen: veel organisaties kampen met een hoge werkdruk, de arbeidskrapte is hoger dan ooit, medewerkers wisselen vaker van baan en hybride werken heeft versneld zijn intrede gedaan. Daarnaast is emotionele veiligheid nu een belangrijk thema.

 

Medewerkers betrokken houden in deze tijd is cruciaal voor organisaties. Want enthousiaste medewerkers zijn productiever, zorgen voor tevreden en loyale klanten en dragen daarmee bij aan betere resultaten. Daarom is het essentieel om te weten wat er onder medewerkers leeft en wat hun employee experience is. De gebruikelijke (lange) medewerkersonderzoeken geven niet de benodigde antwoorden. 

 

Een doorlopend feedbackprogramma dat is gekoppeld aan de strategische HR-agenda van de organisatie geeft wél vaker en frequenter inzicht in de feedback van de medewerkers. Maar daarvoor moet wel het juiste draagvlak gecreëerd worden en is het belangrijk om de juiste thema's te bevragen.

 

In dit webinar geven Robert Mentink en Guido van Buul inzicht in de trends in het employee experience-landschap, het belang van het verzamelen van feedback en de verschillende manieren om dat te doen. Daarnaast bespreken zij waarom een goede gestructureerde opvolging cruciaal is krijgt u concrete handvaten om aan de slag te gaan. 

 

Onderwerpen die behandeld worden zijn onder meer:

  • Trends rondom employee experience
  • Het belang van frequent feedback verzamelen bij medewerkers
  • De verschillende manieren van feedback verzamelen met praktijkvoorbeelden
  • Het strategische medewerker feedbackprogramma

 Het webinar duurt circa 50 minuten.

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvangt je de opname van het webinar. Dan kan je on demand het webinar (weer) bekijken!

Robert Mentink

Sprekersfoto
Senior Consultant bij Integron
Senior Consultant bij Integron met als specialisatie medewerkeronderzoek, MSc. Sociale Wetenschap. Haalt energie uit organisaties die wél dat stapje extra willen zetten met hun medewerkers. Gedreven. Energiek. Sociaal. Hockey. Wintersport. Gezelligheid.

Guido van Buul

Sprekersfoto
Consultant bij Integron
Consultant bij Integron. Studeerde Human Resource Management. Gemotiveerd. Enthousiast. Altijd in voor een gesprek. Denkt graag in oplossingen. Mensenmens. Sportief. Teamwork is the key. Elke dag een stukje beter. Lekker eten en stedentrips doen het ook goed bij hem.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© Sijthoff Media. Auteursrecht voorbehouden.