Logo

Gratis webinar: Personeelstekorten aanpakken in Retail, Productie en Logistiek

Hoe grote bedrijven door workforce management slimmer werken

Opleidingbeeld
Organisaties in Retail, Productie én Logistiek worstelen vaak met grote personeelstekorten. Hoe groter een bedrijf, hoe meer uitdagingen. Juist bij deze grote bedrijven waar nood het hoogst is, laten veelal ook grote mogelijkheden onbenut. Door meer inzicht te generen, processen te 'verslimmen' én beter gebruik te maken van beschikbare capaciteit kunnen zij dit potentieel ook daadwerkelijk benutten. Dit webinar laat zien hoe grote bedrijven door workforce management met hun huidige medewerkers optimaal in te zetten, meer productiviteit én hogere tevredenheid kunnen krijgen.

Het webinar in het kort

Bedrijven in de Retail, Productie en Logistiek worstelen met personeelstekorten. Het aantal vacatures overtreft nu, en vast ook in de toekomst het personeelsaanbod. Daarbij hebben de jongste generaties medewerkers duidelijke voorkeuren voor waar en wanneer zij willen werken. Dit vraagt om op een andere manier te gaan kijken naar het beschikbare arbeidspotentieel. 

 

HR heeft een sleutelrol in de organisatie om de beschikbare medewerkers effectiever in te zetten én meer aan hun individuele behoeften tegemoet te komen. Dat kan door processen slimmer in te richten, medewerkers meer inbreng te geven en optimaal gebruik te maken van beschikbare data. 

 

De organisaties die daar het meeste werk van maken, hebben het minste last van personeelstekorten en blijven daardoor voor op hun concurrentie!

 

In dit webinar bespreken Remco Nijland en Brent Carels hoe je in Retail, Product en Logistiek met workforce management personeelstekorten aanpakt. Hij legt uit hoe je beschikbare capaciteit beter kan benutten en medewerkers meer betrekt bij hun eigen inzet. 

 

Dit kan je in het webinar verwachten: 

  • Oplossingen om personeelstekorten aan te pakken.
  • Voordelen van workforce management.
  • Case voor workforce management: Poiesz supermarkten (Noord-Nederland)
  • Medewerkers betrekken voor een betere werk-privé balans.
  • Beter managen van uitzendkrachten.

Het webinar duurt circa 50 minuten.

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvangt je de opname van het webinar. Dan kan je on demand het webinar (weer) bekijken!

 

Remco Nijland

Sprekersfoto
Head of Sales
Remco Nijland is Head of Sales bij Atoss in Nederland. Atoss is een leidende ontwikkelaar van Workfoce Management software, die wereldwijd actief is, met het hoofdkantoor in München. Remco heeft een ruime ervaring met HR-software. Al meer dan 10 jaar ondersteunt hij organisaties bij de digitale transformatie. In zijn dagelijks werk helpt hij bedrijven bij de strategische uitdagingen rondom workforce management, employer branding, employee experience en betrokkenheid van medewerkers.

Brent Carels

Sprekersfoto
Senior Account Manager bij ATOSS
Na zijn commerciële ervaring in de consulting industrie helpt Brent nu organisaties in België met nieuwe Workforce Management projecten. Hij analyseert de behoefte van de klant en adviseert bij het optimaliseren en realiseren van strategische doelstellingen op korte en lange termijn.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© Sijthoff Media. Auteursrecht voorbehouden.