Logo

Gratis webinar: Ontwerp je nieuwe HR-cyclus

Met een praktische aanpak naar een HR-cyclus die wel werkt

Opleidingbeeld
In veel organisaties is de HR-cyclus een tijdrovend 'moetje'. Dat roept vooral weerstand en frustratie op. En het brengt ook de medewerkers én de organisatie niet verder. Een HR-cyclus die wel werkt stimuleert de continue dialoog tussen mensen en zorgt dat de doelen top of mind blijven. In dit webinar krijg je concrete tips om je HR-cyclus voor 2023 te vernieuwen aan de hand van vier centrale thema's.

Het webinar in het kort

De klassieke manier van functionerings- en beoordelingsgesprekken is vaak los van de dagelijkse praktijk. De focus ligt op afrekenen, het management is leidend en er is maar weinig initiatief. En deze meestal administratieve invulling, geeft ook geen inzicht in de voortgang. 

 

Een HR-cyclus die wél werkt ondersteunt medewerkers, leidinggevenden en HR om het goede gesprek te voeren over doelen en ontwikkeling. Dat verhoogt de performance en de betrokkenheid!

 

Daarom staat vernieuwing van de HR-cyclus bij veel HR-afdelingen hoog op de agenda. Maar hoe ziet een moderne HR-cyclus eruit? En hoe pak je de vernieuwing aan? Wat zijn de belangrijkste keuzes die je moet maken en welke valkuilen moet je vermijden?

 

In dit webinar bespreekt Stefan Op de Woerd de belangrijkste elementen van een moderne HR-cyclus. Je leert welke aanpak werkt en wat je vooral niet moet doen. En je krijgt inzicht in ondersteunende technologie waar medewerkers blij van worden!

 

De onderwerpen in dit webinar zijn onder meer:

  • Waarom moet de klassieke HR-cyclus vernieuwd worden?
  • De vier centrale thema's voor de HR-cyclus
  • Succesfactoren bij het vernieuwen van de HR-cyclus 

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvangt je de opname van het webinar. Dan kan je on demand het webinar (weer) bekijken!

Stefan op de Woerd

Sprekersfoto
Oprichter van Dialog
Stefan heeft in 2012 Dialog opgericht. Hij is een oud-marinier, hij heeft filosofie gestudeerd, hij is ethicus en rechtsfilosoof. Stefan heeft zich door de jaren gespecialiseerd in gedragsverandering.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.