Logo

Gratis webinar - HR en de toekomst van werk: mensen ondersteunen, niet processen!

Technologie voor een employee experience die het verschil maakt

Opleidingbeeld
Veranderen is hét sleutelwoord van deze tijd. Organisaties zijn op veel fronten in beweging en de druk op medewerkers is groot. Maar de verwachtingen en voorkeuren van medewerkers veranderen ook. Dat vraagt om een motiverende werkomgeving en bedrijfscultuur die aantrekkelijk is voor talent. HR kan zorgen dat organisaties meer 'levensbewust' worden en aan medewerkers oplossingen bieden voor een moderne relatie tussen werk en privé. Met dit webinar krijgt u inzicht in hoe technologie HR kan helpen om een levensbewuste employee experience te creëren.
Datum en locatie: donderdag 9 december 2021 om 10:30, Achter uw eigen computer Virtual
Prijs: Gratis webinar
Soort: Webinars

Het webinar in het kort

De druk op medewerkers is groot in deze tijd. Mensen moeten nieuwe vaardigheden leren en meegaan in ingrijpende veranderingen. Tegelijkertijd veranderen de verwachtingen en voorkeuren van medewerkers ook. Dat stelt organisaties voor een enorme uitdaging. Zij moeten een motiverende werkomgeving en bedrijfscultuur creëren die aantrekkelijk is om talent te behouden en die tegemoet komt aan de behoeften van klanten en de omgeving.

 

HR heeft hierin een sleutelrol! Want HR kan ervoor zorgen dat organisaties meer 'levensbewust' worden. Dat betekent onder meer dat de organisatie niet langer alleen focust op automatisering, kostenbeheersing, productiviteit en compliance. Met 'levensbewuste' technologie kan HR aan medewerkers oplossingen bieden waarin de moderne relatie tussen werk en privé tot uitdrukking komt.

 

In dit webinar bespreekt Sjoerd Janssen wat 'levensbewust' zijn voor organisaties betekent, wat de impact is op medewerkers en hoe technologie HR kan helpen om een levensbewuste employee experience te creëren.

 

Onderwerpen die behandeld worden zijn ondermeer:

  • The ‘Future of Work’, de veranderingen in werk die elke organisatie raken.
  • Inzicht in de ‘Life-Work Journey’ en de effecten ervan op medewerkers en werkgevers.
  • De rol van technologie in het creëren van een levensbewuste exployee experience.

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan u via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere vraagstellers. Na afloop ontvangt u de opname van het webinar. Dan kunt u on demand het webinar (weer) bekijken!

Locatie
Achter uw eigen computer


Plattegrond

Sjoerd Janssen

Sprekersfoto
Commercial Director EMEA bij UKG
Sjoerd Janssen is Commercial Director EMEA bij UKG. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de wereldwijde technologie dienstensector. Zijn doel is om professionals in HR en Operations & Finance te ondersteunen bij het ontwikkelen van een strategische benadering van Human Capital Management en Workforce Management en om een strategische partner te worden die zal zorgen voor meer bedrijfsefficiëntie en werknemersbetrokkenheid voor hun organisatie.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.