Logo

Gratis webinar: De impact van HR op veerkracht bij hybride werken

Stimuleren van veerkracht in de nieuwe employee journey

Opleidingbeeld
Hybride werken vraagt om veerkrachtige medewerkers. Zij moeten zich steeds aanpassen aan de verschillende werkomgevingen. En bevlogen zijn om het maximale resultaat te halen uit die werkomgeving. HR-teams moeten nu de employee journey op hybride werken aanpassen om het potentieel van medewerkers te ontsluiten. In deze gratis webinaropname krijgt u inzicht in de voorwaarden voor veerkracht in hybride werkomgevingen en hoe u die met uw HR-team stimuleert.

Het webinar in het kort

De omschakeling naar hybride werken lijkt niet groot: van compleet thuiswerken nu, naar deels op kantoor en deels thuiswerken. Maar de uitdaging voor HR is misschien wel groter!

 

Juist de mix van de twee (of meer!) werkomgevingen brengt voor HR weer nieuwe uitdagingen. Onveranderd blijft de noodzaak voor veerkrachtige en bevlogen medewerkers. Omdat zij betere prestaties leveren en de organisatie naar grotere hoogte brengen. 

 

HR moet nu de complete employee journey opnieuw gaan inrichten op het hybride werken. Van het eerste contact tot de blijvende contacten na het afscheid. Waar moet je als HR-team daarbij rekening mee houden? Welke factoren stimuleren veerkracht in hybride werken?

 

In deze webinaropname bekijkt Lars Boom veerkracht in de context van hybride werken. Hij bespreekt hoe het HR-team veerkracht en bevlogenheid kan stimuleren en welke stappen je daarin concreet kan zetten.

 

Onderwerpen die behandeld worden zijn ondermeer:

  • Wat is veerkracht, wat stimuleert én ondermijnt veerkracht op het werk? 
  • Hoe kan je een veerkrachtigere werkomgeving mogelijk maken en het daarmee potentieel van mensen ontsluiten en benutten?
  • Wat zijn nieuwe manieren om veerkracht van medewerkers te stimuleren in gezondheid, teamgeest en productiviteit?

Lars Boom

Sprekersfoto
Country Manager Benelux - Personio
Lars Boom leidt de expansie van Personio in de Benelux. Met meer dan 500 collega's werkt hij aan het doel om Personio in Europa dé #1 HR software oplossing voor het MKB te laten worden.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.