Logo

Gratis webinar: de impact van de digitale transformatie op de kerntaken van HR

Van administratieve focus naar strategische business partner

Opleidingbeeld
Door de coronapandemie zijn organisaties zijn aanzienlijk 'digitaler' geworden. De HR-afdeling kan daarvan enorm profiteren. Want nu is er het besef dat de digitale transformatie organisaties echt vooruit helpt. En door de HR-processen verder te digitaliseren, krijgt de HR-afdeling de handen vrij voor HR-taken die van strategische waarde zijn voor de organisatie. In dit webinar krijgt u uit de praktijk antwoorden hoe de HR-afdeling door digitalisering meer impact kan maken als strategische business partner en wat daarvoor de succesfactoren zijn.
Datum en locatie: donderdag 11 november 2021 om 11:00, Achter uw eigen computer Virtual
Prijs: Gratis webinar
Soort: Webinars

Het webinar in het kort

De digitale transformatie is door de coronapandemie flink versneld. Wat eerst onmogelijk leek, is nu gewoon geworden, van bijna volledig digitaal thuiswerken tot videobellen en -vergaderen.

 

Juist de HR-afdeling kan enorm profiteren van het huidige digitale klimaat. Want nu is er het momentum om de verdere digitalisering van de HR-processen aan te pakken en de HR-kerntaken grotendeels te digitaliseren.

 

Daardoor hoeft het HR-team minder tijd te besteden aan routinematige, administratieve taken. De focus kan dan meer liggen op de strategische HR-taken die van grotere waarde zijn voor de organisatie, van organisatorische en talent ontwikkeling tot employer branding en recuitment en onboarding.

 

In dit webinar bespreekt Lars Boom aan de hand van praktijkervaringen wat de impact op de HR-afdeling is door de kerntaken van HR te digitaliseren. Hij laat zien wat de belangrijkste succesfactoren zijn en wat die de organisatie en de medewerkers opleveren. 

 

Onderwerpen die behandeld worden zijn ondermeer:

  • Wat levert digitaliseren van HR-processen op voor de mensen in de organisatie?
  • Wat liggen de kansen en wat zijn de succesfactoren voor het digitaliseren van HR?
  • Wat kan de HR-afdeling morgen al aanpakken?

Het webinar duurt circa 50 minuten.

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan u via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere vraagstellers. Na afloop ontvangt u de opname van het webinar. Dan kunt u on demand het webinar (weer) bekijken!

Locatie
Achter uw eigen computer


Plattegrond

Lars Boom

Sprekersfoto
Country Manager Benelux - Personio
Lars Boom leidt de expansie van Personio in de Benelux. Met meer dan 500 collega's werkt hij aan het doel om Personio in Europa dé #1 HR software oplossing voor het MKB te laten worden.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.