Logo

Gratis webinar: Antwoorden op de ongemakkelijke vragen over diversiteit en inclusiviteit

Wat HR moet weten over privacy, data en technologie

Opleidingbeeld
Aangejaagd door de groeiende maatschappelijke aandacht, staan diversiteit en inclusiviteit (D&I) hoog op de HR-agenda. Maar effectief beleid daarvoor, staat nog in de kinderschoenen. De inhoud van werkende D&I-programma's is nog lang niet uitgekristalliseerd. En onduidelijkheid over regelgeving en wat wel en niet nodig, wenselijk én geoorloofd is remt de voortgang. Dit interactieve webinar geeft antwoorden op de ongemakkelijke praktijkvragen over privacy, data en technologie rondom diversiteit en inclusiviteit.
Datum en locatie: donderdag 4 november 2021 om 11:00, Achter uw eigen computer Virtual
Prijs: Gratis webinar
Soort: Webinars

Het webinar in het kort

Ethisch en maatschappelijk bewust handelen vinden organisaties steeds belangrijker. De publieke opinie vraagt ook om oog te hebben voor verscheidenheid. Maar het blijkt voor organisaties moeilijk om goede intenties te vertalen naar programma's die diversiteit en inclusiviteit echt bevorderen.

 

Veel HR-afdelingen worstelen met praktische issues en zijn terughoudend om zich te bewegen op het gladde ijs van privacy en loerende discriminatie.

 

Wanneer is privacy in het geding en is anonimiteit echt essentieel? Waar ligt de ruimte om data en technologie te gebruiken om diversiteit en inclusiviteit te bevorderen? Waar loopt ù tegen aan en wat zijn de oplossingen en ervaringen van uw vakgenoten?  

 

In dit interactieve webinar spreken Oscar Lausegger en Bart van Keer. Zij gaan samen met de deelnemers antwoorden vinden op de ongemakkelijke praktijkvragen over privacy, data en technologie rondom het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit in organisaties.

 

Onderwerpen die besproken worden zijn onder meer:

  • Privacy: hoe zit het met de gegevens die worden gevraagd en bekeken?
  • Gevoeligheid en anonimiteit: wat is de bereidheid om gevoelige informatie vrij te geven?
  • Data: waar kan digitaal databeheer helpen? Wat zijn de gevaren?
  • Slimme technologie: slimme systemen weten meer dan mensen. Hoe gaan we hier mee om?

 

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Dit webinar draait om de interactie met de deelnemers. Dus u kan via de chat uw vragen stellen en reageren op de sprekers en andere vragenstellers. Zo profiteert optimaal voor dit moeilijke onderwerp van de wishdom of the crowd, de collectieve kennis die u, de andere deelnemers en de sprekers hebben!

 

Locatie
Achter uw eigen computer


Plattegrond

Bart Van Keer

Sprekersfoto
HCM Strategy Director bij Oracle
Bart Van Keer is HCM Strategy Director bij Oracle. Vanuit deze rol luistert hij naar de algemene maar ook de unieke uitdagingen waar ondernemingen en organisaties vandaag voor staan. Gesteund door de combinatie van een diepgaande technische achtergrond en uitgebreide ervaring met de businessprocessen gangbaar in een ondernemingen, zoekt hij werkbare oplossingen die ondernemingen in staat stellen wendbaar te zijn voor de steeds snellere veranderende wereld van vandaag en morgen. Het inzetten van slimme technologie speelt hierin een cruciale rol. Deze kan leiden tot rendabele, efficiënte en effectieve organisaties. Daarbij is het ultieme streefdoel werkbaar en aangenaam werk bieden voor zowel werknemers, leidinggevenden als werkgevers.

Oscar Lausegger

Sprekersfoto
HCM Strategy Director bij Oracle
In zijn rol probeert hij organisaties te helpen veranderingen te begrijpen, maar belangrijker is het omgaan met toekomstige veranderingen. Hoe kunnen we ons aanpassen aan en meewerken aan deze veranderende omgeving? Hoe gebruiken we technologie op een manier die voor ons werkt? Hoe kunnen we klaar zijn voor de toekomst in plaats van processen van gisteren te gebruiken? Hoe vind ik het juiste Talent en nog belangrijker: hoe behoud en ontwikkel ik ze? Oscar werks graag samen met klanten om aan deze vragen te werken en een oplossing te creëren die bij hen past. Omdat er uiteindelijk geen “one size fits all” is, want elk bedrijf en individu is anders en uiteindelijk maken mensen het verschil!

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.