Logo

Gratis webinar: Van klassieke beoordelingscyclus naar Het Goede Gesprek

Een praktische aanpak om de continue dialoog te stimuleren

Opleidingbeeld
In veel organisaties is de beoordelingscyclus een tijdrovend 'moetje'. Dat roept vooral weerstand en frustratie op. Veel organisaties zetten daarom vol in op Het Goede Gesprek. In dit webinar krijg je concrete tips hoe je een continue dialoog kunt creƫren voor betere prestaties en hogere betrokkenheid en wat dit vraagt van medewerkers, leidinggevenden en HR.

Het webinar in het kort

De klassieke beoordelingscyclus staat vaak los van de dagelijkse praktijk. De focus ligt op afrekenen, het management is leidend en er is maar weinig initiatief. Logisch dat veel organisaties hiervan af willen. Maar wat komt daarvoor in de plaats? Het Goede Gesprek!

 

De grote vraag is natuurlijk hoe je Het Goede Gesprek succesvol borgt in jouw organisatie. Welke mindset is hiervoor nodig? Wat vraagt dit van mensen? En hoe ondersteun je hen hierin?

 

De essentie van een goed gesprek is dat het de prestaties en betrokkenheid van medewerkers en teams verhoogd. Het zou dan ook altijd moeten leiden tot:

  • Meer focus op de doelen
  • Beter benutten van de talenten
  • Hogere motivatie

In dit webinar bespreekt Stefan Op de Woerd de belangrijkste elementen van Het Goede Gesprek. We staan stil bij de houding die nodig is om een goed gesprek te voeren en wat vooral wel en niet werkt. En uiteraard laten we ook zien hoe je dit Het Goede Gesprek met moderne technologie kunt ondersteunen.

 

De onderwerpen in dit webinar zijn onder meer:

  • Wat zijn de kenmerken van Het Goede Gesprek?
  • Hoe zorgt het Goede Gesprek voor betere prestaties en hogere betrokkenheid?
  • Wat vraagt Het Goede Gesprek van leidinggevenden?
  • Hoe dragen gespreksversnellers bij aan Het Goede Gesprek?

Het webinar duurt ca. 60 minuten.

 

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvangt je de opname van het webinar. Dan kan je on demand het webinar (weer) bekijken!

Stefan op de Woerd

Sprekersfoto
Oprichter van Dialog
Stefan heeft in 2012 Dialog opgericht. Hij is een oud-marinier, hij heeft filosofie gestudeerd, hij is ethicus en rechtsfilosoof. Stefan heeft zich door de jaren gespecialiseerd in gedragsverandering.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.