Logo

Gratis webinar: Talent ontwikkelen en behouden met loopbaanstrategie

Verbind de ontwikkelingspaden van de organisatie en de medewerkers

Opleidingbeeld
Organisaties willen medewerkers met de juiste skills op de juiste plek krijgen en houden. Maar dat komt niet altijd overeen met het professionele ontwikkelingspad dat werknemers zelf voor ogen hebben. In deze strategische uitdaging heeft HR de sleutels in handen! Dit webinar geeft inzicht in hoe HR-professionals de ontwikkelingsbehoeften van de organisatie én individuele medewerkers duurzaam kunnen samenbrengen.
Datum en locatie: dinsdag 24 mei 2022 om 10:30, Achter uw eigen computer Virtual
Soort: Webinars

Het webinar in het kort

Werkgevers hebben de neiging om interne vacatures te beschouwen als een externe markt: vacatures worden gepresenteerd alsof de medewerkers externe kandidaten zijn, werknemers moeten solliciteren volgens hun ambitie, en managers gaan kiezen.

 

Dat is niet wat medewerkers willen en is voor de organisatie ook niet het meest waardevol. Een loopbaanstrategie houdt rekening met welke plaats carrières in de waardeketen hebben. Daardoor worden medewerkers verplaatst in plaats van geworven. Dat is niet alleen goedkoper, maar zo maakt de organisatie ook optimaal gebruik van de specifieke vaardigheden van medewerkers die een duurzaam concurrentievoordeel kunnen opleveren. 

 

Maar wat is een loopbaanstrategie? Wat zijn de actuele inzichten en wat zijn de tools die we praktisch in handen hebben? 

 

In dit webinar bespreekt Yentl Vandenbroucke hoe HR-professionals de ontwikkelingsbehoeften van de organisatie én individuele medewerkers duurzaam kunnen samenbrengen.

 

Onderwerpen die behandeld worden zijn onder meer:

  • Inzichten uit onderzoek van de Business School Normandië en PeformanSe
  • Loopbaanstrategie als verbinding tussen organisatie en individu
  • De rol van HR in relatie tot alle stakeholders
  • Praktische aanpak voor implementatie

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kunt u via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvang u de link naar de opname om het opnieuw te bekijken of te delen met collega’s !

Locatie
Achter uw eigen computer


Plattegrond

Yentl Vandenbroucke

Sprekersfoto
Country Manager BeNeLux - PerformanSe
Yentl is sinds 2018 Country Manager BeNeLux bij PerformanSe. Het bedrijf is specialist op het vlak van soft skills en evaluatiewetenschappen. PerformanSe ontwikkelt en verdeelt psychometrische tests (zoals persoonlijkheidstests en cognitieve tests) om talent te beoordelen en te helpen ontwikkelen. Yentl spreekt regelmatig op events, in webinars en podcasts.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.