Logo

Gratis webinar: Skills voor de toekomst; essentieel voor HR!

Van reactief naar pro-actief met een dynamische skills aanpak

Opleidingbeeld
Organisaties vinden het vaak moeilijk om grip te krijgen op de continu veranderende skills- of vaardigheidsbehoeften. Het definiëren van de zogenaamde 'skills van de toekomst' is voor veel HR-afdelingen nog steeds een grote uitdaging. Om nog maar te zwijgen van het trainen of vinden van deze toekomstige vaardigheden! In dit webinar krijg je inzicht in hoe je met een dynamische skills-aanpak grip krijgt op de skills voor de toekomst.

Over het webinar

Welke skills zijn in de toekomst nodig? Welke skills heeft de organisatie nu al en welke skills zijn misschien nog verborgen binnen de organisatie? Essentiele vragen die HR-afdelingen meer dan bezig houden! Maar regelmatig handelen organisaties in een ‘reactieve’ modus en ervaren ze zo dat ze achter de praktijk aanlopen. 

 

Om talent aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen doen werkgevers er goed aan in te spelen op de veranderde behoeften voor loopbaanplanning. Het toepassen van een dynamische vaardighedenstrategie kan organisaties helpen de juiste talenten aan zich te binden. Dat is ook een belangrijke basis waarmee HR met een gerust hart de workforce voorbereidt op toekomstige uitdagingen. 

 

In dit webinar bespreekt Oscar Lausegger wat 'skills voor de toekomst' zijn,  hoe je daar vanuit HR met een dynamische vaardigheden-aanpak grip op krijgt en wat de rol daarbij is van strategic workforce planning.

 

Onderwerpen die aan de orde komen zijn ondermeer:

  • Waarom is helder zicht op de skills van de toekomst cruciaal om succesvol te blijven?
  • Wat zijn dynamische skills?
  • Wat is een dynamische skills aanpak? 
  • Hoe kan HR een dynamische skills-strategie succesvol toepassen? 
  • Hoe draagt een dynamische skills-strategie bij aan engagement van medewerkers? 

Het webinar duurt circa 50 minuten.

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvangt je de opname van het webinar. Dan kan je on demand het webinar (weer) bekijken!

 

 

Oscar Lausegger

Sprekersfoto
HCM Strategy Director bij Oracle
In zijn rol probeert hij organisaties te helpen veranderingen te begrijpen, maar belangrijker is het omgaan met toekomstige veranderingen. Hoe kunnen we ons aanpassen aan en meewerken aan deze veranderende omgeving? Hoe gebruiken we technologie op een manier die voor ons werkt? Hoe kunnen we klaar zijn voor de toekomst in plaats van processen van gisteren te gebruiken? Hoe vind ik het juiste Talent en nog belangrijker: hoe behoud en ontwikkel ik ze? Oscar werkt graag samen met klanten om aan deze vragen te werken en een oplossing te creëren die bij hen past. Omdat er uiteindelijk geen “one size fits all” is, want elk bedrijf en individu is anders en uiteindelijk maken mensen het verschil!

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.