Logo

Gratis webinar: Minder tijd besteden aan HR-processen, meer tijd maken voor mensen

De impact van HR op het verbeteren van productiviteit

Opleidingbeeld
Hoe maak je tijd voor dat wat belangrijk is? Voor elk onderdeel van de organisatie wordt tijd steeds schaarser. In dit Engelstalige webinar gaan we in op verminderde productiviteit en hoe dit kan leiden tot haperende processen, niet verbonden medewerkers of een gebrek aan innovatie. Ook laten we zien hoe je deze problemen kan aanpakken om zo productieve tijd terug te winnen. In het kort: Minder tijd kwijt aan processen, meer tijd beschikbaar voor mensen.

Het webinar in het kort

Productiviteit is cruciaal om de processen in een organisatie te optimaliseren. Waar vroeger de financiƫle middelen of productiecapaciteit vaak de beperkende factor waren is het tegenwoordig vaak tijd. Nu we midden in de War for Talent zitten wordt het steeds lastiger om de ontbrekende arbeidsuren te vullen, vooral het binnenhalen van nieuw talent is een grote uitdaging. Het is daarom tijd om te kijken naar alternatieve oplossingen voor het tijdprobleem.

 

In dit webinar neemt Iteke Koster je mee langs de belangrijkste valkuilen en leermomenten bij het maken van tijd voor dat wat relevant is. Je leert welke aanpak impact heeft en wat averechts werkt. 

Het webinar duurt circa 60 minuten. De voertaal is Engels.

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kun je via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvang je de opname van het webinar. En kun je on demand het webinar (weer) bekijken!

Iteke Koster

Sprekersfoto
Team Lead Sales | Personio
Samen met haar team is Iteke opzoek naar bedrijven waar de operationele HR-processen gestroomlijnd kunnen worden. Zo kunnen de bedrijven de focus houden op dat wat belangrijk is: people strategy. Iteke heeft ervaring in de tech wereld, ze is gepassioneerd over het bouwen van een duurzame bedrijfscultuur, het aannemen en ontwikkelen van talent. Daarnaast heeft ze ook interesse in organisatiecultuur.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© Sijthoff Media. Auteursrecht voorbehouden.