Logo

Online leren

eCampus mockup 1

Online leren bij HR Academy 

Wilt u blijven leren en uzelf ontwikkelen? Ook als u niet de deur uit kan of wil? Bij HR Academy kunt u online leren vanaf uw eigen werkplek, thuis of waar het u het beste past! 

 

Met de HR Academy online webinars wordt u in korte tijd bijgepraat over actuele onderwerpen, waarin u ook uw eigen vragen kunt stellen. In de online cursussen leert u in uw eigen tempo en op de tijden dat het ù uitkomt. Wilt u juist actief met docenten in gesprek en interactie met andere deelnemers? Dan biedt HR Academy u een live online masterclass, seminar of boostcamp. 

 

Het enige dat u nodig heeft om aan online leren van HR Academy deel te nemen, is een computer met toegang tot internet. Er hoeft niets aan u computer veranderd of geinstalleerd te worden! Voor live online seminars heeft u ook een microfoon (of oordopjes) nodig en bij voorkeur een webcam, maar dat is niet strikt noodzakelijk. 

 

Live online masterclasses, seminars, bootcamps

   

HR Academy - Live onlineNet als bij een gewone masterclass, seminar of boostcamp op een fysieke locatie, komt u met de andere deelnemers en de docent op een afgesproken tijd bij elkaar. U kunt dan volop met  elkaar in gesprek te gaan. Met één groot verschil: u bent virtueel bij elkaar, niet fysiek! En u krijgt wat vaker korte pauzes om even de benen te strekken.

 

 

Button Live online leren

 

 

 

Online cursussen

 

HR Academy - Online cursus - Nu met € 140 korting!De online cursussen zijn verdeeld in verschillende modules, prettig kleine stukjes. Die maken het makkelijk om op elk moment van de dag met de cursus aan de slag te gaan. En u bepaalt zelf hoelang u erover doet. Een module bestaat uit video's, downloads (die u kan bewaren) en opdrachten. Profiteer nu van € 140 korting op alle online cursussen! 

 

Extra voordelig! Online cursuspakket Employee & Performance > 

 

Button Online cursussen

 


 

Online webinars

 

HR Academy - Online cursus

De webinars zijn beknopte, interactieve online sessies. In korte tijd wordt u op een effectieve manier op de hoogte gebracht van actuele onderwerpen. U heeft ruime gelegenheid om via chat uw vragen te stellen. 

 

Alle live webinars >      Alle webinaropnames >      Alle gratis webinars >

 

Button Online webinars

 

 

 

 

 

Voordelen op een rij

Met online leren bij HR Academy krijgt u deze voordelen:

  • Dezelfde hoogwaardige, praktische inhoud als van de leerprogramma's op locatie.
  • U kunt ook leren en uzelf ontwikkelen als u niet wilt of kunt reizen.
  • Met online cursussen leert u in uw eigen eigen tempo.
  • In de live online leerprogramma's heeft u actieve interactie met de docent en andere deelnemers.
  • Aantrekkelijke prijzen. 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.