Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

"Een projectmatige aanpak vanuit HR helpt om tot meer impact te komen"

Erik Marcelis over HR-projecten succesvol sturen

De aanvliegroute van HR-projecten ontbeert vaak een heldere en doordachte aanpak. Erik Marcelis, docent projectmanagement, legt uit hoe dat beter kan, waardoor projectmatig werken HR-professionals en teams helpt om meer impact te hebben en tot betere resultaten te komen.

Onboarding, nieuwe HR-systemen, het functiehuis, strategische personeelsplanning, performancemanagement, reorganiseren, fuseren: als je met dergelijke onderwerpen aan de slag gaat, kan dat het beste in de vorm van een HR-project. Maar vaak ontbreekt het aan een heldere en doordachte aanpak.

Daarom spreken Toine Al en Ruud Coumans in aflevering 97 van de HR Podcast met HR Project- & Programmamanager ⁠Erik Marcelis⁠. Hij geeft antwoord op de vraag waar je rekening mee moet houden als je begint aan een HR-project. En hoe projectmatig werken HR-professionals en teams helpt om meer impact te hebben en tot betere resultaten te komen.

Eric Marcelis is docent van de masterclass HR-projecten succesvol sturen van HR Academy. Tijdens deze masterclass ga je aan de slag met een urgent project dat speelt in je organisatie.

Beluister de aflevering nu via Spotify of Apple Podcasts. Of lees het interview op HR Praktijk.nl.

HR Podcast
De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠, ⁠HR Praktijk⁠ en HR Academy en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Regelmatig verschijnt er een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠ en Apple Podcasts. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.

Bekijk meer nieuws