Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Sascha Becker
"Duurzame waardecreatie begint met tevreden medewerkers. Tevreden medewerkers = tevreden klanten = meer organisatiewaarde"

Sascha Becker

Managing Director PROOF
Sascha Becker is sinds 2014 verbonden aan het internationale communicatieadviesbureau PROOF. Als Managing Director inspireert hij A-merken in binnen- en buitenland om succesvol en gestructureerd invulling te geven aan de employee journey. Sascha is auteur van het boek dat in 2019 werd genomineerd als managementboek van het jaar: ‘De Employee Journey – Creëer een optimale employee experience’. Zijn kennis deelt hij onvermoeibaar in de vorm van lezingen en workshops, nationaal en internationaal.

Ook publiceert Sascha met regelmaat, onder andere in het internationale vakblad de Communication Director en in het Nederlandse vakblad CHRO Magazine. In 2020 won Sascha de titel ‘Communicatieman van het jaar’. De prijs wordt elk jaar door Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, uitgereikt aan een professional die een onderscheidende prestatie heeft geleverd.

bekijk meer docenten