Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Klaas Schouwstra
"HR professionals faciliteren om het beste uit hun medewerkers te halen en de HR-afdeling het beste uit zich zelf. HR maximaal laten bijdragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen is mijn passie."

Klaas Schouwstra

Trainer, Consultant en Coach
Klaas werkt op het kruispunt van HR, Bedrijfskunde en IT samen met HR professionals aan het steeds verder doorontwikkelen van de HR functie. Met als doel om in co-creatie organisaties te faciliteren om het beste uit hun medewerkers en uit HR te halen, zodat HR maximaal bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen.
Klaas Schouwstra is eigenaar van Human Horizons Consulting, een onafhankelijk bureau op het gebied van Human Resources & Change Management. Klaas heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in Human Resources & Change Management. De eerste 15 jaar in rollen als HRM Business Partner, HRM Expert en HR Director. Sindsdien als zelfstandig Consultant, Programmamanager, Coach en Trainer. Naast zijn interim en consultancyopdrachten verzorgt hij trainingen en masterclasses rond optimalisering van de HR dienstverlening, HR strategie, HR klantreis, e-HRM en hoe rollen als HRM business partner en HRM expert tot volle wasdom te laten komen. Samen met deelnemers werkt hij in co creatie aan het realiseren van leerdoelen en het bevorderen van zowel het werkplezier als verdere professionalisering.
bekijk meer docenten