Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Filip Caeldries

Filip Caeldries

Hoogleraar Strategisch Management en Organisatie en Academic Director van het IMM Global Executive MBA programma, TIAS School for Business & Society
Filip Caeldries is hoogleraar Strategisch Management en Organisatie en Academic Director van het IMM Global Executive MBA programma. Van 1997-2013 was hij Associate Dean voor Company-Specific Programs aan TIAS School for Business and Society en de Technische Universiteit Eindhoven. Hij behaalde zijn PhD in Strategic Management aan de Purdue University.
Eerder doceerde hij aan de New York University (Stern School of Business). Zijn onderzoek is gepubliceerd in Advances in Strategic Management, het Journal of Product Innovation Management en het Journal of Socio-Economics. Van 1992 tot 1999 maakte hij deel uit van de redactie van het Strategic Management Journal. Professor Caeldries heeft zeer veel ervaring als trainer en docent op het gebied van strategisch-managementprogramma’s bij diverse bedrijven in Europa. Gedurende zijn academisch carrière heeft hij 24 Best Teaching Awards behaald.
bekijk meer docenten