Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Roland Grootenboer, HR-expert, geeft een kijkje in de keuken van HR-geheimen

In de honderste aflevering van de HR Podcast hebben we een bijzondere gast: Roland Grootenboer, HR-expert en auteur van 'Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest'. Roland is Head of HR bij Blendle geweest, en schreef in die tijd het Blendle Employee Handbook, dat viral ging in Silicon Valley. Tot april dit jaar werkte hij bij Google bij de afdeling People Operations.

Toine Al en Ruud Coumans spreken met hem over zijn nieuwe boek en wat er komt kijken bij het behouden van talent, implementeren van kunstmatige intelligentie, het voorkomen van burn-outs en omgaan met de nieuwe werkende generatie.

 

Tijdens het event Talent behouden in 2024: hoe dan? werpt Roland de blik op enkele grote trends die hij signaleert. Roland daagt de aanwezigen uit om na te denken: blijven we oude patronen volgen of grijpen we deze trends aan om écht verschil te maken in ons vakgebied?

 

Beluister de aflevering via Spotify of Apple Podcasts.

HR Podcast
De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠, ⁠HR Praktijk⁠ en HR Academy en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Regelmatig verschijnt er een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠ en Apple Podcasts. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.

Bekijk meer nieuws