Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

"We zien een verschuiving van HR Analytics naar People Analytics. Met als focuspunt: welke omslag moet je maken om je datagedreven HR eigen te maken?"

HR-opleidingen: trends & ontwikkelingen 2024

Waar gaat de interesse van de HR-professional naar uit als het gaat om de eigen Learning & development en wat zijn de trends voor het komende opleidingsseizoen? We vroegen het Ruud Coumans, programmamanager bij HR Academy en host van de HR Podcast.

Waar gaat de interesse van de HR-professional naar uit als het gaat om de eigen Learning & development en wat zijn de trends voor het komende opleidingsseizoen? We vroegen het Ruud Coumans, programmamanager bij HR Academy en host van de HR Podcast.

 

Welke trends in de behoefte onder bedrijven zie je momenteel?

Door de krapte op de arbeidsmarkt wordt leren en ontwikkelen steeds actiever ingezet om talent te ontwikkelen en te behouden. Organisaties hebben steeds meer behoefte aan opleidingspartners die helpen om professionals continu te voorzien van de gewenste kennis en skills.

 

Als je kijkt naar afgelopen jaar, welke opleidingen waren daarin favoriet bij HR?

Dat zijn ongetwijfeld de masterclass AI en ChatGPT voor HR-professionals en het event over AI voor HR dat we hebben georganiseerd op 21 september. Ook Incompany loopt deze masterclass heel goed.

 

Benieuwd naar het hele artikel? Lees dan verder op HR Praktijk.

Bekijk meer nieuws