Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

"Een veilige werkomgeving begint bij de top"

Hoe creëer je een veilige werkomgeving?

In aflevering 90 van de podcast over innovatie en leiderschap in HR zijn ⁠Bea Aarnoutse⁠ en ⁠Charlotte van den Wall Bake⁠ te gast. Beiden zijn docent van de masterclass Veiligere werkomgeving. Zij bespreken wat je kunt doen om de psychologische en sociale veiligheid in je organisatie te verbeteren.

Het onderwerp raakt elke organisatie: een veilige werkomgeving creëren. Hoe doe je dat? Hoe krijg je een goed beeld van de knelpunten in jouw organisatie? Welke instrumenten heb je om effectieve verbeterslagen te maken?

In aflevering 90 van de podcast over innovatie en leiderschap in HR zijn ⁠Bea Aarnoutse⁠ en ⁠Charlotte van den Wall Bake⁠ te gast. Beiden zijn docent van de masterclass Veiligere werkomgeving⁠. Zij bespreken wat je kunt doen om de psychologische en sociale veiligheid in je organisatie te verbeteren.

Beluister de aflevering via Spotify of Apple Podcasts. Of lees het interview op HR Praktijk.nl.

HR Podcast

De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠, ⁠HR Praktijk⁠ en HR Academy en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Regelmatig verschijnt er een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠ en Apple Podcasts. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.

Bekijk meer nieuws