Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

"Wat nu al kan, dat had ik echt niet verwacht"

De mogelijkheden en onmogelijkheden van ChatGPT voor HR

Ook HR-professionals kunnen niet om de nieuwe chatbot heen. Je kunt namelijk bijna al jouw HR-werkzaamheden optimaliseren met deze revolutionaire tool – van recruitment tot vacatureteksten en van onboarding tot arbeidsrecht. Docent van de masterclass ‘ChatGPT en AI voor HR-professionals’ Vincent Roders neemt ons mee langs de mogelijkheden en onmogelijkheden van ChatGPT.

“Ik kan uitgebreide informatie verstrekken over werving en selectie, talentontwikkeling, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden. Bovendien kan ik advies geven over werknemersbetrokkenheid, conflictoplossing en effectief prestatiebeheer. Ik kan ook helpen bij het opstellen van vacatureteksten en interviewvragen en suggesties bieden voor trainingsprogramma’s om vaardigheden van medewerkers te verbeteren.”

Aan het woord is ChatGPT. De chatbot geeft antwoord op de vraag hoe het HR-professionals kan ondersteunen. Met Vincent Roders, oprichter van meerdere online start ups en docent van de training ChatGPT en AI voor HR-professionals zoomen we in op de mogelijkheden en onmogelijkheden voor HR.

Beluister de aflevering via Spotify of Apple Podcasts. Of lees het interview op HR Praktijk.nl.

HR Podcast
De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠, ⁠HR Praktijk⁠ en HR Academy en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Regelmatig verschijnt er een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠ en Apple Podcasts. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.
 
Bekijk meer nieuws