Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

"Je hebt iemand naast je die je al je 'corvee' kunt laten doen. Maar jij bent uiteindelijk eindverantwoordelijk"

Bas van Leur over de digitale assistent Copilot

In deze aflevering van de HR Podcast duiken we in de wereld van digitale assistenten op de werkplek. Samen met Bas van Leur, expert op het gebied van de digitale assistent Copilot voor Microsoft 365.

In deze aflevering van de HR Podcast duiken we in de wereld van digitale assistenten op de werkplek. Samen met Bas van Leur, expert op het gebied van de digitale assistent Copilot voor Microsoft 365. Hij geeft ons inzicht in wat erbij komt kijken om deze technologie succesvol te implementeren in de organisatie.

Bas is oprichter van 1uur.nlen spreekt op 26 september op het event AI en HR: Voor organisaties van nu, waar hij HR-professionals laat zien wat Copilot kan betekenen voor jouw HR-werkzaamheden.

Beluister de aflevering via Spotify of Apple Podcasts. Of lees het interview op HR Praktijk.nl.

HR Podcast
De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠, ⁠HR Praktijk⁠ en HR Academy en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Regelmatig verschijnt er een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠ en Apple Podcasts. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.

Bekijk meer nieuws