Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Professionele groei met incompany trainingen

Samen investeren in persoonlijke en professionele groei
Heeft jouw team of afdeling een zelfde opleidingsbehoefte? Of zijn jullie met elkaar op zoek naar een opleiding die aansluit op een specifieke leervraag? Dan is een incompany opleiding van HR Academy een effectieve oplossing!

De opleidingen en trainingen van HR Academy kunnen ook ‘in huis’ of online plaatsvinden. Dat geeft de mogelijkheid om het programma specifiek te laten aansluiten op de wensen en doelen van jouw team en organisatie. En ook bij kleinere teams én zeker voor grotere groepen is een incompany programma vaak (flink) goedkoper dan bij open inschrijving!

Voordelen
Een incompany opleiding van HR Academy biedt verschillende voordelen:

  • de inhoud van de opleiding sluit volledig aan op jouw organisatiedoelen
  • het programma is direct toepasbaar op de eigen werksituatie, door de inbreng van vragen en cases vanuit de eigen organisatie
  • de in huis aanpak vergroot de onderlinge samenhang en teamgeest, omdat deelnemers groepsgewijs werken aan opdrachten en hun (persoonlijke) ontwikkeling
  • je profiteert van een (veel) lagere deelnemersprijs en je voorkomt extra reistijd
  • wij plannen de opleiding wanneer het jou uitkomt

Incompany aanpak van HR Academy
De inhoud en organisatie van alle incompany programma’s worden volledig afgestemd op jouw opleidingsbehoeften, leerwensen en casuïstiek. Hiervoor wordt – voorafgaand aan de opleiding – samen met de docent een intakegesprek gevoerd. Op basis hiervan stellen we de definitieve inhoud van het programma en het lesmateriaal samen. Dan ga je samen met jouw team en de docent op een door jou gekozen locatie aan de slag. Tijdens het interactieve programma bouw je samen met jouw collega’s nieuwe kennis op en maak je de concrete vertaling naar jouw eigen praktijk.

Ontwikkelen in een HR-rol
Werkt je met het team aan

  • juist nu het verschil maken met het HR-team Lees verder
  • het koppelen van HRM aan de strategische visie Lees verder
  • het implementeren van veranderingen Lees verder
  • opbouwen en beheren van een efficiënte (infra)structuur Lees verder
  • bevordering van betrokkenheid en ontwikkeling van medewerkers Lees verder

Of kies je voor exclusief maatwerk?
Ook kunnen we een volledige maatwerkopleiding voor je maken. De inhoud van het programma, de selectie van de docenten en het lesmateriaal wordt dan specifiek voor jouw organisatie samengesteld.

Interesse?
Ben je benieuwd welke programma’s het beste aansluiten bij de wensen van jouw team of organisatie? Wil je weten of incompany ook voor jouw team financieel gunstig is? Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact op met HR Academy via academy@mindcampus.nl of 020 246 7200 voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Dit is een Incompany aanvraag voor Klant centraal in kantoor 3.0