Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Annemarie van Gaal
"Als we blijven hangen in traditionele verdienmodellen en organisatiestructuren, dan missen we veel innovatie. Als we blijven vasthouden aan ervaring, opleiding of een bepaald type dat hoort bij een vacature, dan missen we veel talent."

Annemarie van Gaal

Ondernemer, investeerder, auteur en columnist
Ik geniet van het podium, maar nog meer geniet ik ervan om anderen te inspireren en motiveren om anders te denken. Een lezing is wat mij betreft pas geslaagd als iedereen met minimaal drie nieuwe inzichten en vijf ideeën de zaal verlaat.
Mijn ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ik de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In Nederland werd ik ook bekend door mijn inzet voor bewustwording in financiële zaken. Daarnaast ben ik investeerder in verschillende ondernemingen, adviseur en commissaris bij diverse grote bedrijven. Ik ben geïnteresseerd in alle aspecten van het ondernemerschap waarbij lef en innovatie een grote rol spelen. Er is weinig dat me afschrikt of ontmoedigt omdat ik ervan overtuigd ben dat er voor iedere uitdaging of complex vraagstuk, goede oplossingen te vinden zijn. Schijnbaar onoverbrugbare verschillen aan de vergadertafel, moedigen mij juist aan om op zoek te gaan naar gemeenschappelijke belangen, een alternatieve aanpak of creatieve oplossingen.
bekijk meer docenten