Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

3 dagen

Masterclass Strategie Implementatie

Verzorgd door TIAS School for Business & Society

Details
Lengte

3 dagen

Eerstvolgende startdata & locaties

ma 18 november 2024, Tilburg

Prijs (excl. btw)

€ 3.780

De strategie van je organisatie staat als een huis, nu is het tijd voor de implementatie. En daar loop je vast. Hoe vertaal je de strategie naar alle medewerkers? En hoe houd je mensen gemotiveerd om aan strategische doelen te werken? Met de laatste wetenschappelijke inzichten en de nodige tips en tricks uit deze masterclass kun je meteen aan de slag om jouw strategie-implementatie – en daarmee de strategische resultaten – te verbeteren.

Van briljante strategieën naar superieure prestaties
Tijdens de masterclass Strategie Implementatie krijg je de nieuwste wetenschappelijke informatie en praktische tools aangereikt om de kans op een succesvolle strategie-implementatie te vergroten. Je krijgt inzicht in het belang van implementatie-communicatie en leert anticiperen op vragen en bezwaren vanuit de organisatie. De docent sluit nauw aan bij je eigen casuïstiek. Want het gaat niet om het aanleren van complexe modellen, maar hoe je die modellen kunt toepassen. Zodat je écht verder komt.

Wat levert de masterclass strategie implementatie je op?

 • Je bent in staat om jouw strategie volledig te implementeren.
 • Je herkent of een moeizame strategie-implementatie veroorzaakt wordt door een gebrekkige implementatie of door een gebrekkige strategie.
 • Je kent de valkuilen voor strategie-implementatie en weet wat je moet doen om daar niet in te vallen.
 • Je leert hoe je mensen in de organisatie mee kunt laten bewegen in de gewenste richting.
 • Je kunt mensen helpen bij het maken van de juiste keuzes tijdens een verander- en implementatieproces.

Deelnemersprofiel
De deelnemers aan de masterclass Strategie Implementatie zijn managers en senior adviseurs uit het bedrijfsleven en de publieke en non-profitsector. Zij zijn betrokken bij het doorvoeren van de organisatiestrategie en hebben te maken met verschillende uitdagingen, bijvoorbeeld het creëren van draagvlak of wegnemen van bezwaren vanuit de organisatie. Deelnemers zijn op zoek naar wetenschappelijke verdieping en praktische meerwaarde. Zij hebben minimaal 5 jaar werkervaring en een hbo- of wo-opleiding.

Ze zijn bijvoorbeeld:

 • Business Development Manager
 • Beleidsadviseur
 • Teammanager
 • Bestuursadviseur
 • Regiomanager
 • Senior consultant
 • Manager corporate communicatie

Toelatingseisen
Wij streven naar deelnemersgroepen waar veel talent, ervaring en potentie aanwezig is. Daarom hanteren we toelatingseisen. Op die manier garanderen wij onderwijs op topniveau.

Wij vragen:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante functie
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding

In samenwerking met:

Tijdens de driedaagse masterclass krijg je de nieuwste wetenschappelijke kennis en praktische tools op het gebied van strategie-implementatie. De masterclass Strategie Implementatie helpt deelnemers om meer uit hun strategie te halen. Samen gaan we aan de slag met de strategie van jouw organisatie: waar zitten de implementatie-valkuilen en welke uitdagingen zijn er? Met je mededeelnemers zoek je antwoorden op je vragen. Zodat jij het meeste uit je organisatiestrategie kunt halen.

Dag 1
Op dag 1 verdiep je je in een praktisch toepasbaar implementatiekader, leer je waar anderen de weg kwijtraken en ontdek je hoe je voorkomt dat je zelf in die valkuilen valt.

Dag 2
Hoe zorg je ervoor dat je strategieverhaal aankomt bij je werknemers? Ontdek tijdens dag 2 hoe strategiecommunicatie helpt om je strategische doelen te bereiken.

Dag 3
Strategie-implementatie is een proces van de lange adem. Je wil je resultaten meten en tegelijkertijd iedereen aan boord houden. Op dag 3 leer je hoe je voor optimale operationalisering en commitment zorgt.

Jeroen de Flander
Jeroen de Flander
Internationaal strategie-implementatie expert
Jeroen De Flander is een internationaal strategie-implementatie expert. Zijn boodschap bereikte al meer dan 38,500 mensen in 40+ landen. Hij deelde het podium met guru’s zoals Michael Porter, Kaplan & Norton, Rita Mc Grath, Costas Markides en Roger Martin. Zijn eerste boek, Strategy Execution Heroes, bereikte de Amazon bestsellerlijst in vijf landen en werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2012 in Nederland. Zijn tweede… meer info
Masterclass Strategie Implementatie
Startdatum 18 november
ma 18 november 2024
9:00 - 17:00
Tilburg
di 19 november 2024
9:00 - 17:00
Tilburg
wo 20 november 2024
9:00 - 17:00
Tilburg
Routebeschrijving