Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Gratis webinar: Van klassiek MTO naar sturen op betrokkenheid

Een gratis webinar over hoe je betrokkenheid van je medewerkers verhoogt

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

wo 28 augustus 2024

Prijs (excl. btw)

In dit webinar ontdek je wat employee experience nou eigenlijk is en hoe je stuurt op betrokkenheid. Ook leer je welke tools je het beste ondersteunen.

Koester je mensen, anders zijn ze zo weg

Goede medewerkers kan je maar beter koesteren, anders zijn ze zo weg. Zeker nu de arbeidsmarkt ongekend krap is. Je wilt dat de ervaring van medewerkers binnen jouw organisatie (de employee experience) zo positief mogelijk is. Dat krijg je voor elkaar door te sturen op betrokken medewerkers. Maar hoe krijg en houd je zicht op hun betrokkenheid? Precies, door die te meten.

Een jaarlijks MTO? Dat is niet meer van deze tijd

Veel organisaties doen één keer per (twee) jaar een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Dit is echt te weinig, omdat betrokkenheid nu eenmaal snel kan omslaan. Een enorme vragenlijst invullen kost bovendien veel tijd, terwijl er na een MTO vaak niet veel verandert. Dat kan beter! In dit webinar ontdek je hoe je met korte enquêtes continu zicht houdt op de betrokkenheid van je medewerkers. En hoe je snel en doelgericht bijstuurt als de betrokkenheid terugloopt.

Begeleiding van een deskundige host

Tijdens dit webinar wordt je begeleid door Jesse van Woerden. Als Senior Account Manager HR Tech bij Dialog helpt hij graag bedrijven met het analyseren van hun vraagstuk en denkt mee over oplossingen. Hij is gespecialiseerd in het vernieuwen van de HR-cyclus, medewerkersbetrokkenheid stimuleren en hoe je talenten in je organisatie behoudt en ontwikkelt. Je kunt rekenen op veel praktische tips en verrassende inzichten.

Vragen stellen via de chat en terugkijken wanneer je wilt

Tijdens het webinar kan je via de chat vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvang je de opname van het webinar. Dan kan je het terugkijken wanneer je wilt.

Tijdsduur: 60 minuten

In samenwerking met:

Jesse van Woerden
Jesse van Woerden
Senior Account Manager HR Tech bij Dialog
Jesse van Woerden is Senior Account Manager HR Tech bij Dialog. Hij helpt bedrijven met het analyseren van hun vraagstuk en denkt mee over oplossingen. Hij is gespecialiseerd in het vernieuwen van de HR-cyclus, medewerkersbetrokkenheid stimuleren en hoe je talenten in je organisatie behoudt en ontwikkelt. meer info
Gratis webinar: Van klassiek MTO naar sturen op betrokkenheid
Startdatum 28 augustus
wo 28 augustus 2024
10:30 - 11:30
Online