Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

AI en HR: Voor organisaties van nu

Mis de boot niet en ontdek hoe AI voor jou kan werken

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

do 26 september 2024, Leusden

Prijs (excl. btw)

€ 399

Je weet dat je professioneel iets met AI moet gaan doen, maar wat precies? Het is moeilijk om de razendsnelle ontwikkelingen bij te benen, en het gevoel dat je kansen laat liggen kan frustrerend zijn. Ontdek op dit event welke mogelijkheden AI-tools als ChatGPT en Copilot jou kunnen bieden. En wat erbij komt kijken om deze tools succesvol te integreren in jouw organisatie.

Zorg dat je niet achterblijft in de AI-revolutie binnen HR! Dit event biedt je de unieke kans om kennis op te doen over de nieuwste AI-ontwikkelingen en hoe je succesvol gebruik maakt van AI in jouw HR-functie. Ontdek de vele mogelijkheden en uitdagingen van AI-tools, en leer hoe je medewerkers stimuleert deze te gebruiken en weerstand overwint. Na dit event kun je AI-tools direct gebruiken, anticiperen op toekomstige trends en AI beter laten landen in jouw organisatie. Dit event geeft jou de voorsprong om AI te kunnen integreren in je dagelijkse HR-praktijk en strategische plannen.

Vincent Roders trapt de middag af met een keynote over de impact van AI op de toekomst van werk. Daarna laat Sasker Soontiëns van Skill-Up je zien hoe het geven van goede prompts je output uit chatbots zoals ChatGPT enorm versterkt. Na de pauze zal Bas van Leur van 1uur je meenemen wat er nodig is om Copilot voor Microsoft 365 succesvol naar de werkplek te brengen. Anne Doeser van Rabobank sluit af met de belangrijkste lessen die Rabobank heeft opgedaan bij de adoptie van Copilot.

Wat ga je leren:

 • Actuele kennis van de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld van AI.
 • Concrete stappen voor het succesvol gebruiken van AI binnen jouw HR-functie.
 • De kansen, maar ook de uitdagingen en risico’s bij de implementatie van AI-tools.
 • Hoe je medewerkers stimuleert om daadwerkelijk gebruik te maken van AI-tools zoals Copilot.

Wat levert het je op?

Na het bijwonen van dit event:

 • Kun je AI-tools morgen al toepassen in jouw werkzaamheden.
 • Kun je anticiperen op toekomstige AI-trends en deze kennis inzetten om je HR-strategie te versterken.
 • Heb je de tools in handen om weerstand tegen AI binnen je organisatie te overwinnen.
 • Begrijp je het belang van het meetbaar maken van de impact van AI-initiatieven en hoe deze bijdragen aan het bedrijfsresultaat.
 • Zie je in dat HR een cruciale rol speelt bij de transitie naar AI-tools.

Voor wie is dit event?

 • HR-professionals die hun kennis over AI willen omzetten in concrete toepassingen binnen hun rol.
 • HR-managers en HR-leiders die AI willen integreren in hun strategische HR-plannen.
 • HR-professionals die zoeken naar manieren om AI succesvol te implementeren in hun organisatie.
 • Alle HR-professionals die een brug willen slaan tussen technologische innovatie en dagelijkse HR-praktijk.

Dit live event AI en HR: Voor organisaties van nu vindt plaats in AFAS Leusden op 26 september. Dit is het programma:

12.15 Inloop en lunch voor deelnemers aan het event

13.00 - 13.15 Opening
Door: dagvoorzitter Ruud Coumans

13.15 – 14.00 Artificial (General) Intelligence: wat komt er op ons af?
Door Vincent Roders, Trainer AI & ChatGPT

AI-expert en trainer Vincent Roders trapt de middag af met een keynote over de impact van AI op de toekomst van werk. Met zijn kennis en expertise op het gebied van AI en technologische ontwikkelingen, zal Vincent je meenemen op een inspirerende reis door de mogelijkheden en uitdagingen van AI in het HR-domein. Hij zal laten zien welke ontwikkelingen er op ons af staan te komen, wat we kunnen verwachten van Artificial General Intelligence (AGI), en wat deze ontwikkelingen nu al betekenen voor ons HR-vakgebied.

14.00 - 14.35 Onboard je digitale HR-collega
Door Sasker Soontiëns - Skill-Up

Achter de schermen bij Skill-Up & Gen8 werkt Sasker Soontiëns, een ondernemer met een rijke achtergrond in Ed-tech, Recruitment en Generatieve AI. Het meest enthousiast wordt Sasker van het bouwen van nuttige AI en ontdekken hoe tech ons leven beter kan maken. In zijn presentatie benadrukt Sasker wat je als HR-professional nu echt met AI kan doen en hoe. In deze praktische sessie ontdek je hoe AI je tijd kan laten besparen en je beter maakt in je vak.

14.35 - 14.55 Pauze

14.55 - 15.40 HR-use cases in Copilot
Door Bas van Leur - 1uur

Hoe breng je Copilot voor Microsoft 365 succesvol naar de werkplek? Bas van Leur gaat in zijn sessie in op het belang van adoptie rondom Copilot en hoe je hiervan een succes maakt binnen jouw organisatie. Hij vertelt welke vaardigheden nodig zijn, hoe je de juiste vraag stelt aan Copilot én hoe je de antwoorden vervolgens interpreteert. Al met al een praktische sessie met als doel om jou te inspireren over de talloze mogelijkheden van deze digitale assistent.

15.40 – 16.15 Lessons learned over de adoptie van Copilot
Door Anne Doeser – Rabobank

Anne Doeser, HR Innovation Lead bij Rabobank, richt zich op de cruciale rol van gedragsverandering bij de implementatie van Copilot binnen Rabobank. Ze deelt de belangrijkste inzichten over de lessen die zijn geleerd tijdens het adoptieproces van deze AI-tool. Een van de kernpunten die Anne benadrukt, is om stil te staan bij de veiligheid en betrouwbaarheid van Copilot, maar ook een pragmatische aanpak om medewerkers daadwerkelijk de toegevoegde waarde van copilot in te laten zien. Dat gaat niet vanzelf. Anne illustreert hoe Rabobank stappen heeft gezet om het begrip van medewerkers over Copilot te vergroten en hen aan te moedigen om deze AI-tool te omarmen.

16.15 - 16.30 Afsluiting event
Door: dagvoorzitter Ruud Coumans

16.30 - 17.15 Drankje en hapjes

Anne Doeser
Anne Doeser
HR Innovation Lead bij Rabobank
Anne Doeser is HR Innovation Lead bij Rabobank. Hier onderzoekt zij geavanceerde technologieën die medewerkers kunnen voorbereiden op de Toekomst van Werk en hun werkervaringen efficiënter en plezieriger maken. Anne's aandachtsgebieden omvatten Kunstmatige Intelligentie (AI), Blockchain en Robotica. Door voorop te lopen in technologieadoptie, zorgt ze ervoor dat Rabobank HR zich op het gebied van innovatie blijft onderscheiden. meer info
Ruud Coumans
Ruud Coumans
Programmamanager HR Academy & Dagvoorzitter
Als programmamanager bij HR Academy zet ik me in om inspirerende masterclasses en events neer te zetten voor HR-professionals. In het bijzonder interesseer ik me in het menselijke aspect van technologische innovaties. En hoe we werk uitdagend, zinvol en inspirerend houden in een tijd van hoge technologische veranderingen. meer info
Vincent Roders
Vincent Roders
Trainer AI & ChatGPT
Vincent Roders is ondernemer met een groot digitaal hart. Hij heeft bijna 25 jaar ervaring als online marketing manager bij bekende multinationals als Aegon, Robeco en Essent. Daarnaast heeft hij meerdere online start ups opgericht. Sinds de zomer van 2023 verzorgt Vincent de training ChatGPT en AI voor HR-professionals, waarin hij al tientallen cursisten kennis heeft laten maken met de kracht van AI. meer info
Bas van Leur
Bas van Leur
Oprichter van 1uur.nu
Bas van Leur, oprichter van 1uur.nu, is een visionaire ondernemer met de ambitie om moderne ICT-middelen toegankelijk te maken voor de werkende mens. Tijdens zijn carrière in de ICT en organisatieadvies verwonderde hij zich over complexiteit van werken. Vanuit de stellige overtuiging dat werken echt slimmer kan is 1uur.nu ontstaan. Met 1uur.nu helpt hij organisaties de belofte van ICT te realiseren en daarbij altijd oog… meer info
Sasker Soontiëns
Sasker Soontiëns
Oprichter Skill-Up & Gen8
Sasker Soontiëns is ondernemer en bouwt software zodat jij de kansen van generatieve AI kunt pakken. Daarnaast adviseert hij organisaties om generatieve AI strategisch te implementeren. Een ideale combinatie voor een domein dat zó snel beweegt. Innoveren gaat altijd gepaard met een hoop trial & error. Sasker zorgt dat hij al die 'errors' alvast maakt zodat jij dat niet hoeft te doen. meer info
AI en HR: Voor organisaties van nu
Startdatum 26 september
do 26 september 2024
12:15 - 17:15
Leusden
Routebeschrijving