Logo

Cedeo-erkenning: Hoog rapportcijfer voor HR Academy

Certificeringsorganisatie Cedeo heeft MindCampus in april 2020 opnieuw voor twee jaar het predicaat 'Cedeo-erkend' verleend voor de programma's van HR Academy en F-Academy. De tweejaarlijkse erkenning is voor de vijfde achtereenvolgende keer verleend. Opnieuw met een record hoge klanttevredenheid van 97,6%! 

 

Wat is Cedeo?

Er zijn in Nederland ruim 10.000 commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen, opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo te Rotterdam klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van deze diensten.

 

Een Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut. Op dit moment zijn op deze wijze zo’n 160 instituten door Cedeo gecertificeerd voor open bedrijfsopleidingen.

 

Wat betekent Cedeo voor u? 

Juist omdat zo weinig commerciële opleidingsinstituten in Nederland het predicaat 'Cedeo-erkend' heeft, zijn we erg trots op deze erkenning. Het laat u zien dat u kunt vertrouwen op onze HR Academy en F-Academy. Want de opleidingen die wij verzorgen, zijn aantoonbaar - in de vorm van kwalitatieve en kwantitatieve criteria - naar volle tevredenheid van de klanten.

 

Voor de periode 2020-2022 heeft deze Cedeo-erkenning extra glans door de hoogste gemeten klanttevredenheid van de vier verleende erkenningen, van maar liefst 97,6%! 

 

Klanten Vertellen

Naast de Cedeo-erkenning, bieden ook de evaluaties van deelnemers op de review-website Klanten Vertellen inzicht in de kwaliteit van de opleidingen HR Academy. Hieruit blijkt evenees dat de programma's met fraaie cijfers worden beoordeeld en van harte worden aanbevolen. Kijk op Klanten Vertellen wat uw collega's over ons zeggen.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.