Logo

Zoekresultaten

Er zijn 10 items voor webinar gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Gratis webinar: Flexibel organiseren, juist nu!

Maak uw organisatie wendbaar voor de crisis

Vanuit huis werken, digitaal vergaderen, leidinggeven op afstand. Als gevolg van de corona-uitbraak blijken organisaties en hun medewerkers ineens een stuk wendbaarder dan we tot voor kort mogelijk hielden. Hoe maak je vanuit HR gebruik van het momentum om de organisatie zodanig flexibel in te richten, dat je de crisis zo goed mogelijk doorkomt? In deze webinaropname leert u hoe u empowerment van medewerkers, zelforganisatie en teamontwikkeling kunt inzetten om maximaal wendbaar te zijn in tijden van corona.

Gratis webinar: Van crisis naar werkgeluk - hoe maak je de draai?

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

Iedere medewerker beleeft de coronacrisis weer anders. Daar komt nog bij dat een groot deel van het personeelsbestand op afstand in wisselende thuisomstandigheden moet werken. Hoe geef je vanuit de organisatie sturing en hoe achterhaal je vanuit HR wat er werkelijk ‘leeft’ bij de medewerker? En hoe neem je mensen mee in de transitie van de business? In deze webinaropname helpen Duco Molenaar en Jan Tjerk Boonstra u op weg!

HR-webinar: Leiding en vertrouwen geven op afstand

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

Wanneer de omstandigheden plotseling veranderen, zoals bij de huidige crisis, spelen leidinggevenden een cruciale rol. Hoe moeten ze die rol nu invullen, zodat de betrokkenheid van medewerkers zelf kan worden verhoogd? En hoe kun je vanuit HR leidinggevenden daarbij ondersteunen? En welke interventies kun je inzetten die ook na de crisis een blijvend positief effect op de organisatie gaan hebben? In deze webinaropname krijgt u de antwoorden.

HR-webinar: Effectief communiceren met medewerkers in crisissituaties

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

Cruciale vraag tijdens iedere crisis: hoe breng je de boodschap goed over? Hoe blijf je effectief communiceren als alle medewerkers vanuit huis werken? Hoe onderhoud je als ‘leider’ contact met ‘je mensen’? En dat niet alleen: hoe houd je je mensen betrokken en gemotiveerd om in de thuissituatie er ook zoveel als mogelijk voor te gaan? In deze webinaropname krijgt u de antwoorden.

Gratis webinar: De essentials voor HR over digitale transformatie

Inzicht in hoe HR relevant blijft in de toekomst

Corona heeft het tempo van de veranderingen enorm verhoogd. Digitale vaardigheden zijn in organisaties fors toegenomen. En dat versnelt de digitale transformatie die al langer aan de gang is. Maar wat moet je als HR weten over digitale transformatie? Hoe krijg je er grip op en wat is relevant voor jouw rol? In deze gratis webinaropname krijg je inzicht in hoe digitale transformatie je de middelen geeft om als wendbare HR, sturing te blijven geven aan de veranderingen van je organisatie.

Gratis webinar: De impact van HR op veerkracht bij hybride werken

Stimuleren van veerkracht in de nieuwe employee journey

Hybride werken vraagt om veerkrachtige medewerkers. Zij moeten zich steeds aanpassen aan de verschillende werkomgevingen. En bevlogen zijn om het maximale resultaat te halen uit die werkomgeving. HR-teams moeten nu de employee journey op hybride werken aanpassen om het potentieel van medewerkers te ontsluiten. In deze gratis webinaropname krijgt u inzicht in de voorwaarden voor veerkracht in hybride werkomgevingen en hoe u die met uw HR-team stimuleert.

Gratis webinar: de impact van de digitale transformatie op de kerntaken van HR

Van administratieve focus naar strategische business partner

Door de coronapandemie zijn organisaties zijn aanzienlijk 'digitaler' geworden. De HR-afdeling kan daarvan enorm profiteren. Want nu is er het besef dat de digitale transformatie organisaties echt vooruit helpt. En door de HR-processen verder te digitaliseren, krijgt de HR-afdeling de handen vrij voor HR-taken die van strategische waarde zijn voor de organisatie. In dit webinar krijgt u uit de praktijk antwoorden hoe de HR-afdeling door digitalisering meer impact kan maken als strategische business partner en wat daarvoor de succesfactoren zijn.

Gratis webinar - HR en de toekomst van werk: mensen ondersteunen, niet processen!

Technologie voor een employee experience die het verschil maakt

Veranderen is hét sleutelwoord van deze tijd. Organisaties zijn op veel fronten in beweging en de druk op medewerkers is groot. Maar de verwachtingen en voorkeuren van medewerkers veranderen ook. Dat vraagt om een motiverende werkomgeving en bedrijfscultuur die aantrekkelijk is voor talent. HR kan zorgen dat organisaties meer 'levensbewust' worden en aan medewerkers oplossingen bieden voor een moderne relatie tussen werk en privé. Met dit webinar krijgt u inzicht in hoe technologie HR kan helpen om een levensbewuste employee experience te creëren.

HR-webinar: Bore-out en zelfregie van medewerkers in tijden van crisis

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

De coronacrisis heeft onze manier van werken sterk veranderd; thuiswerken met een minimum aan sociale contacten is voor iedereen een uitdaging. Terwijl een paar maanden geleden nog meer dan een miljoen Nederlanders last hadden van burn-out klachten, zitten nu veel mensen tegen een bore-out aan. Hoe voorkom je dit en vergroot je de zelfregie van medewerkers? In deze webinaropname krijgt u de antwoorden.

Webinaropname: Upskilling aanpakken voor post-coronatijd

Tips voor een strategie voor ontwikkeling van skills

Door corona is de noodzaak om nieuwe vaardigheden aan te leren (upskilling) enorm toegenomen. Toch staan opleidingsbudgetten onder druk. En in verschillende branches is er juist een groot tekort aan mensen met de juiste vaardigheden. Organisaties hebben niet altijd helder zicht op de vaardigheden van hun medewerkers. Hoe pakt u de noodzakelijke ontwikkeling van vaardigheden aan om in de post-coronatijd bedrijfsdoelen te realiseren én tevredenheid en behoud van medewerkers te vergroten? Deze webinaropname geeft u praktische antwoorden.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.