Logo

Zoekresultaten

Er zijn 13 items voor webinar gevonden. Pagina 1 van 2.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Gratis webinar: Stoppen met thuiswerkgedoe

Train uw brein om de tijd positief en productief door te komen

Hoe zorg je voor een productieve thuiswerkdag? Hoe houd je contact met je collega’s en bewaar je tegelijkertijd de harmonie in de thuiswerksituatie? En hoe waarborg je een goede balans tussen werk en privé? Nu Nederland massaal aan het thuiswerken is, leidt dit ongetwijfeld tot terugkerende frustraties en ‘gedoe’ binnenshuis. Trainer en coach Sander Jansen geeft u in deze gratis webinaropname de nodige tips om thuiswerkgedoe te vermijden en de komende tijd energiek en nuttig door te komen.

Gratis webinar: Terug naar kantoor, maar hoe?

De impact van corona op de employee journey en workplace experience

Vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen zijn veel organisaties zich aan het voorbereiden op de terugkeer van hun medewerkers naar de werkvloer. Hoe maak je de juiste keuzes bij de (her)inrichting van de werkplekken? En wat wordt de impact op de employee journey en workplace experience? Deze webinaropname biedt inspiratie en praktijkcases voor een aanpak die past bij uw organisatie.

Gratis webinar: NOW-update

Tweede ronde Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid

Per 1 juni start de overheid met een tweede NOW-pakket als gevolg van de coronacrisis. Waarin verschilt die van de eerste ronde? En onder welke voorwaarden kunnen werkgevers hier een beroep op doen voor de komende drie maanden? In deze webinaropname geeft mr.drs. Petra Kroon u een update en kunt u vragen stellen over uw specifieke situatie.

Gratis webinar: Flexibel organiseren, juist nu!

Maak uw organisatie wendbaar voor de crisis

Vanuit huis werken, digitaal vergaderen, leidinggeven op afstand. Als gevolg van de corona-uitbraak blijken organisaties en hun medewerkers ineens een stuk wendbaarder dan we tot voor kort mogelijk hielden. Hoe maak je vanuit HR gebruik van het momentum om de organisatie zodanig flexibel in te richten, dat je de crisis zo goed mogelijk doorkomt? In deze webinaropname leert u hoe u empowerment van medewerkers, zelforganisatie en teamontwikkeling kunt inzetten om maximaal wendbaar te zijn in tijden van corona.

HR-webinar: Vakantie en verlof in coronatijd

Van calamiteitenverlof tot het wijzigen van vakantie

Kunt u vanwege de coronacrisis van werknemers vragen om vakantiedagen in te leveren? En kunt u afdwingen dat uw werknemers geen vakantie opnemen vanwege piekdrukte na afloop van de beperkende maatregelen? Van welke verlofregelingen kunnen werknemers nu gebruik maken in verband met het coronavirus? In deze webinaropname krijgt u duidelijke antwoorden op deze en gerelateerde vragen.

Gratis webinar: Digitaal onboarden doe je zo!

Tips om HR-processen effectief te digitaliseren

Werving, selectie, onboarding: door corona moeten uiteenlopende HR-processen anders worden ingericht. Nieuwe medewerkers verwachten een naadloze online employee experience van werkgevers. Hoe zorg je daarvoor vanuit HR? Hoe kun je HR-processen effectief digitaliseren? In dit gratis webinar krijg je tips om dit te stroomlijnen voor je eigen organisatie.

Gratis webinar: Van crisis naar werkgeluk - hoe maak je de draai?

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

Iedere medewerker beleeft de coronacrisis weer anders. Daar komt nog bij dat een groot deel van het personeelsbestand op afstand in wisselende thuisomstandigheden moet werken. Hoe geef je vanuit de organisatie sturing en hoe achterhaal je vanuit HR wat er werkelijk ‘leeft’ bij de medewerker? En hoe neem je mensen mee in de transitie van de business? In deze webinaropname helpen Duco Molenaar en Jan Tjerk Boonstra u op weg!

HR-webinar: Leiding en vertrouwen geven op afstand

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

Wanneer de omstandigheden plotseling veranderen, zoals bij de huidige crisis, spelen leidinggevenden een cruciale rol. Hoe moeten ze die rol nu invullen, zodat de betrokkenheid van medewerkers zelf kan worden verhoogd? En hoe kun je vanuit HR leidinggevenden daarbij ondersteunen? En welke interventies kun je inzetten die ook na de crisis een blijvend positief effect op de organisatie gaan hebben? In deze webinaropname krijgt u de antwoorden.

HR-webinar: Effectief communiceren met medewerkers in crisissituaties

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

Cruciale vraag tijdens iedere crisis: hoe breng je de boodschap goed over? Hoe blijf je effectief communiceren als alle medewerkers vanuit huis werken? Hoe onderhoud je als ‘leider’ contact met ‘je mensen’? En dat niet alleen: hoe houd je je mensen betrokken en gemotiveerd om in de thuissituatie er ook zoveel als mogelijk voor te gaan? In deze webinaropname krijgt u de antwoorden.

HR-webinar: Werkbeleving en werkvermogen beïnvloeden tijdens een crisis

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

De coronacrisis kan een sterke negatieve invloed hebben op de werkbeleving en daarmee ook op het werkvermogen van medewerkers. Welke stappen kun je vanuit HR zetten om medewerkers zo veel mogelijk betrokken en verbonden te houden bij de organisatie, de missie en de doelstellingen? Op welke thema’s ga je medewerkers begeleiden? Of ga je juist sterker sturen? En hoe kun je leidinggevenden daarbij faciliteren? Deze webinaropname geeft u de antwoorden.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.