Logo

Zoekresultaten

Er zijn 5 items voor webinar gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Gratis webinar: Digitaal onboarden doe je zo!

Tips om HR-processen effectief te digitaliseren

Werving, selectie, onboarding: door corona moeten uiteenlopende HR-processen anders worden ingericht. Nieuwe medewerkers verwachten een naadloze online employee experience van werkgevers. Hoe zorg je daarvoor vanuit HR? Hoe kun je HR-processen effectief digitaliseren? In dit gratis webinar krijg je tips om dit te stroomlijnen voor je eigen organisatie.

Gratis webinar: De essentials voor HR over digitale transformatie

Inzicht in hoe HR relevant blijft in de toekomst

Corona heeft het tempo van de veranderingen enorm verhoogd. Digitale vaardigheden zijn in organisaties fors toegenomen. En dat versnelt de digitale transformatie die al langer aan de gang is. Maar wat moet je als HR weten over digitale transformatie? Hoe krijg je er grip op en wat is relevant voor jouw rol? In deze gratis webinaropname krijg je inzicht in hoe digitale transformatie je de middelen geeft om als wendbare HR, sturing te blijven geven aan de veranderingen van je organisatie.

Gratis webinar: Efficiënte werving en onboarding in de praktijk

Maak een goede start van de employee journey met een soepel proces

Het aannameproces zet het eerste beeld over een werkgever. En de onboarding is bepalend voor verbinding met de nieuwe medewerker. Allebei essentiële stappen in de employee journey, die ook veel aandacht van HR vragen. En veel administratie met zich meebrengen. Dat is een zorg als je organisatie snel groeit of met veel personeelswisselingen te maken hebt. Hoe kan je dan als HR de administratieve last verminderen? En hoe kan die processen stroomlijnen én voor een betere ervaring in de employee experience zorgen? Deze gratis webinaropname geeft u praktische antwoorden.

Gratis webinar: Antwoorden op de ongemakkelijke vragen over diversiteit en inclusiviteit

Wat HR moet weten over privacy, data en technologie

Aangejaagd door de groeiende maatschappelijke aandacht, staan diversiteit en inclusiviteit (D&I) hoog op de HR-agenda. Maar effectief beleid daarvoor, staat nog in de kinderschoenen. De inhoud van werkende D&I-programma's is nog lang niet uitgekristalliseerd. En onduidelijkheid over regelgeving en wat wel en niet nodig, wenselijk én geoorloofd is remt de voortgang. Dit interactieve webinar geeft antwoorden op de ongemakkelijke praktijkvragen over privacy, data en technologie rondom diversiteit en inclusiviteit.

Gratis webinar: de impact van de digitale transformatie op de kerntaken van HR

Van administratieve focus naar strategische business partner

Door de coronapandemie zijn organisaties zijn aanzienlijk 'digitaler' geworden. De HR-afdeling kan daarvan enorm profiteren. Want nu is er het besef dat de digitale transformatie organisaties echt vooruit helpt. En door de HR-processen verder te digitaliseren, krijgt de HR-afdeling de handen vrij voor HR-taken die van strategische waarde zijn voor de organisatie. In dit webinar krijgt u uit de praktijk antwoorden hoe de HR-afdeling door digitalisering meer impact kan maken als strategische business partner en wat daarvoor de succesfactoren zijn.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.