Logo

Zoekresultaten

Er zijn 5 items voor webinar gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

HR-webinar: Vakantie en verlof in coronatijd

Van calamiteitenverlof tot het wijzigen van vakantie

Kunt u vanwege de coronacrisis van werknemers vragen om vakantiedagen in te leveren? En kunt u afdwingen dat uw werknemers geen vakantie opnemen vanwege piekdrukte na afloop van de beperkende maatregelen? Van welke verlofregelingen kunnen werknemers nu gebruik maken in verband met het coronavirus? In deze webinaropname krijgt u duidelijke antwoorden op deze en gerelateerde vragen.

Gratis webinar: Aanvullend geboorteverlof - WIEG

Wat u moet weten over de aanvraag aanvullend geboorteverlof

Partners van de moeders hebben met de invoering van de Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG) meer verlofrechten gekregen. Zo kan vanaf 1 juli as het geboorteverlof van 5 dagen aangevuld worden met maximaal 5 werkweken. Hoe werkt deze regeling van aanvullend geboorteverlof precies en welke haken en ogen zitten eraan? Tijdens deze webinaropname komen alle ins en outs aan bod, zowel de voorwaarden als de financiële kant voor u en voor de werknemer.

HR-webinar: Juridische aspecten van thuiswerken

Rechten en plichten van werkgevers en werknemers

Door corona werken veel mensen thuis. En ook als we straks zijn gevaccineerd zal thuiswerken een integraal onderdeel blijven uitmaken van de bedrijfsvoering. Maar werkgevers hebben nog steeds vragen over de juridische aspecten van thuiswerken. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de arbo-gerelateerde voorschriften? En hoe zit het met de werkgeversaansprakelijkheid voor thuiswerken? Deze webinaropname geeft inzicht en tips.

HR-webinar: Corona en eenzijdig wijzigen van arbeidsvoorwaarden

Wanneer mag u arbeidsvoorwaarden eenzijdig wijzigen?

Hoeveel tijd en middelen heeft u als werkgever om de negatieve effecten van het coronavirus op te vangen? Een eerste stap kan het aanvragen van een tegemoetkoming in de loonkosten zijn op basis van de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW). Maar dit is niet altijd voldoende. Misschien is het wel noodzakelijk om (eenzijdig) bepaalde kostbare arbeidsvoorwaarden te wijzigen. Is dat mogelijk en hoe gaat u dan te werk? Deze webinaropname geeft antwoord op praktische vragen.

Gratis webinar: Compensatie transitievergoeding bij langdurige ziekte

Wat u moet weten om voor compensatie in aanmerking te komen

Als op initiatief van de werkgever een arbeidsovereenkomst niet wordt verlengd, komt een werknemer in aanmerking voor een transitievergoeding. Ook als de werkgever het dienstverband beëindigt wegens langdurige ziekte. Om dubbele kosten te vermijden, komen werkgevers vanaf 1 april 2020 in aanmerking voor compensatie. Hoe werkt deze regeling precies en welke haken en ogen zitten eraan? In deze gratis webinaropname komen alle ins en outs aan bod, zoals de periode van vergoeding en slapende dienstverbanden.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.