Logo

Zoekresultaten

Er zijn 2 items voor webinar gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Gratis webinar: Upskilling aanpakken voor post-coronatijd

Tips voor een strategie voor ontwikkeling van vaardigheden

Door corona is de noodzaak om nieuwe vaardigheden aan te leren (upskilling) enorm toegenomen. Toch staan opleidingsbudgetten onder druk. En in verschillende branches is er juist een groot tekort aan mensen met de juiste vaardigheden. Organisaties hebben niet altijd helder zicht op de vaardigheden van hun medewerkers. Hoe pakt u de noodzakelijke ontwikkeling van vaardigheden aan om in de post-coronatijd bedrijfsdoelen te realiseren én tevredenheid en behoud van medewerkers te vergroten? Dit gratis webinar geeft u praktische antwoorden.

Gratis webinar: Efficiënte werving en onboarding in de praktijk

Maak een goede start van de employee journey met een soepel proces

Het aannameproces zet het eerste beeld over een werkgever. En de onboarding is bepalend voor verbinding met de nieuwe medewerker. Allebei essentiële stappen in de employee journey, die ook veel aandacht van HR vragen. En veel administratie met zich meebrengen. Dat is een zorg als je organisatie snel groeit of met veel personeelswisselingen te maken hebt. Hoe kan je dan als HR de administratieve last verminderen? En hoe kan die processen stroomlijnen én voor een betere ervaring in de employee experience zorgen? Dit gratis webinar geeft u praktische antwoorden.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.