Logo

Zoekresultaten

Er zijn 20 items voor webinar gevonden. Pagina 1 van 2.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Gratis webinar: Stoppen met thuiswerkgedoe

Train uw brein om de tijd positief en productief door te komen

Hoe zorg je voor een productieve thuiswerkdag? Hoe houd je contact met je collega’s en bewaar je tegelijkertijd de harmonie in de thuiswerksituatie? En hoe waarborg je een goede balans tussen werk en privé? Nu Nederland massaal aan het thuiswerken is, leidt dit ongetwijfeld tot terugkerende frustraties en ‘gedoe’ binnenshuis. Trainer en coach Sander Jansen geeft u in deze gratis webinaropname de nodige tips om thuiswerkgedoe te vermijden en de komende tijd energiek en nuttig door te komen.

Gratis webinar: Terug naar kantoor, maar hoe?

De impact van corona op de employee journey en workplace experience

Vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen zijn veel organisaties zich aan het voorbereiden op de terugkeer van hun medewerkers naar de werkvloer. Hoe maak je de juiste keuzes bij de (her)inrichting van de werkplekken? En wat wordt de impact op de employee journey en workplace experience? Deze webinaropname biedt inspiratie en praktijkcases voor een aanpak die past bij uw organisatie.

Gratis webinar: Flexibel organiseren, juist nu!

Maak uw organisatie wendbaar voor de crisis

Vanuit huis werken, digitaal vergaderen, leidinggeven op afstand. Als gevolg van de corona-uitbraak blijken organisaties en hun medewerkers ineens een stuk wendbaarder dan we tot voor kort mogelijk hielden. Hoe maak je vanuit HR gebruik van het momentum om de organisatie zodanig flexibel in te richten, dat je de crisis zo goed mogelijk doorkomt? In deze webinaropname leert u hoe u empowerment van medewerkers, zelforganisatie en teamontwikkeling kunt inzetten om maximaal wendbaar te zijn in tijden van corona.

HR-webinar: Vakantie en verlof in coronatijd

Van calamiteitenverlof tot het wijzigen van vakantie

Kunt u vanwege de coronacrisis van werknemers vragen om vakantiedagen in te leveren? En kunt u afdwingen dat uw werknemers geen vakantie opnemen vanwege piekdrukte na afloop van de beperkende maatregelen? Van welke verlofregelingen kunnen werknemers nu gebruik maken in verband met het coronavirus? In deze webinaropname krijgt u duidelijke antwoorden op deze en gerelateerde vragen.

Gratis webinar: Aanvullend geboorteverlof - WIEG

Wat u moet weten over de aanvraag aanvullend geboorteverlof

Partners van de moeders hebben met de invoering van de Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG) meer verlofrechten gekregen. Zo kan vanaf 1 juli as het geboorteverlof van 5 dagen aangevuld worden met maximaal 5 werkweken. Hoe werkt deze regeling van aanvullend geboorteverlof precies en welke haken en ogen zitten eraan? Tijdens deze webinaropname komen alle ins en outs aan bod, zowel de voorwaarden als de financiële kant voor u en voor de werknemer.

Gratis webinar: Digitaal onboarden doe je zo!

Tips om HR-processen effectief te digitaliseren

Werving, selectie, onboarding: door corona moeten uiteenlopende HR-processen anders worden ingericht. Nieuwe medewerkers verwachten een naadloze online employee experience van werkgevers. Hoe zorg je daarvoor vanuit HR? Hoe kun je HR-processen effectief digitaliseren? In dit gratis webinar krijg je tips om dit te stroomlijnen voor je eigen organisatie.

HR-webinar: Juridische aspecten van thuiswerken

Rechten en plichten van werkgevers en werknemers

Door corona werken veel mensen thuis. En ook als we straks zijn gevaccineerd zal thuiswerken een integraal onderdeel blijven uitmaken van de bedrijfsvoering. Maar werkgevers hebben nog steeds vragen over de juridische aspecten van thuiswerken. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de arbo-gerelateerde voorschriften? En hoe zit het met de werkgeversaansprakelijkheid voor thuiswerken? Deze webinaropname geeft inzicht en tips.

HR-webinar: Corona en de inzet van oproepkrachten

Alle juridische do’s & don’ts op een rij

Het corona-virus heeft grote consequenties voor de bedrijfsvoering van organisaties. Hoe gaat u om met bijvoorbeeld oproepkrachten die op een jaarurencontract voor u werken? En hoe verhoudt zich dat met de strikte regels die de Wet Arbeidsmarkt in Balans voorschrijft bij de inzet van flexibele krachten? U moet voldoen aan de juridische eisen die de WAB voorschrijft, maar tegelijkertijd heeft u te maken met een uitzonderlijke situatie. In deze webinaropname krijgt u de juridische do’s & don’ts.

Gratis webinar: Wat zijn de veranderde carrièrebehoeften van medewerkers?

Hoe werknemers weer de regie in handen nemen over hun toekomst

Uit nieuw wereldwijd onderzoek blijkt dat mensen vast zitten in hun loopbaan en persoonlijke leven. Ze staan te popelen om de regie over hun toekomst weer in eigen handen te nemen. Om talent te behouden en te laten groeien moeten werkgevers meer aandacht besteden aan hun veranderde behoeften. Dit webinar geeft inzicht in wat er is veranderd bij werknemers en in de acties die HR kan ondernemen om hen te boeien en te binden met het toepassen van slimme technologie.

Gratis webinar: Van crisis naar werkgeluk - hoe maak je de draai?

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

Iedere medewerker beleeft de coronacrisis weer anders. Daar komt nog bij dat een groot deel van het personeelsbestand op afstand in wisselende thuisomstandigheden moet werken. Hoe geef je vanuit de organisatie sturing en hoe achterhaal je vanuit HR wat er werkelijk ‘leeft’ bij de medewerker? En hoe neem je mensen mee in de transitie van de business? In deze webinaropname helpen Duco Molenaar en Jan Tjerk Boonstra u op weg!

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.