Logo

Zoekresultaten

Er zijn 33 items voor analytics gevonden. Pagina 1 van 4.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Excel voor HR-analytics

HR-gegevens eenvoudig analyseren

Heeft u de beschikking over diverse Excel sheets met allerlei gegevens rondom medewerkers maar weet u niet hoe u ze handig aan elkaar kunt knopen? Bent u regelmatig aan het kopiëren en plakken van data om een analyse te kunnen doen? Zou u graag een overzichtelijk dashboard willen? De masterclass 'Excel voor HR-analytics' leert u de praktische handvatten die u nodig heeft om eenvoudiger en meer informatie uit Excel te halen.

Statistiek basis voor HR Analytics

Juiste toepassing en interpretatie van HR-data

Een goede analyse vereist een basiskennis van statistiek. Statistiek is een manier om informatie te verkrijgen van data. Echter is het essentieel de juiste toepassing en de juiste interpretatie te hanteren voor de uitkomsten. In deze cursus leert u die basisonderdelen van de statistiek die HR-analisten in de praktijk tegenkomen in hun analyses.

Verzuim aanpakken met HR Analytics

Aan de slag met datagedreven verzuiminterventies

Werken met verzuimpercentages en meldingsfrequenties lijkt vaak simpel. Maar, in de praktijk blijkt dit toch eenvoudiger gezegd dan gedaan. Welke data zitten achter verzuimcijfers, hoe kunnen deze data met behulp van HR Analytics worden geanalyseerd en hoe effectief zijn interventies in het voorkomen en verlagen van verzuim? In deze tweedaagse masterclass gaat u aan de slag met verzuimdata en leert u hoe u onderbouwd advies kunt geven hierover.

HR Analytics voor (aankomende) analisten

Geeft HR Analytics specialisten in vijf dagen controle op het Analytics proces

Steeds meer organisaties maken serieus werk van HR-analytics. Gespecialiseerde HR-professionals op het terrein van HR-analytics en HR-analisten gaan als gevolg hiervan deel uitmaken van het HR-team. Beschikt u over de juiste competenties en vaardigheden om hier invulling aan te geven? De 5-daagse opleiding 'Aan de slag met HR-metrics en HR-analytics in vijf dagen' reikt u hiervoor de handvatten aan.

Power BI Desktop voor HR-analytics

Heb je de beschikking over diverse bestanden met allerlei gegevens rondom medewerkers maar weet je niet hoe je ze handig aan elkaar kunt knopen? Ben je regelmatig aan het kopiëren en plakken van data om een analyse te kunnen doen? Moet je iedere maand allerlei schoonmaak acties doen, om je rapportages vorm te geven? Zou je graag een overzichtelijk dashboard willen? Dan is deze training iets voor jou!

Employee Experience verbeteren met HR analytics

Aan de slag met de Voice of the Employee

Het optimaliseren van de Employee Experience staat hoog op de prioriteitenlijst van HR. Maar, in hoeverre is de Employee Experience meetbaar en hoe breng je de perceptie van medewerkers – anders dan met een ‘traditioneel’ medewerkersonderzoek - in kaart? Tijdens deze masterclass gaat u aan de slag met de stem van de medewerker - ook wel Voice of the Employee genoemd - en leert u methoden en technieken toe te passen om de experience binnen uw organisatie structureel en datagedreven te verbeteren.

Frank Osten

Frank Osten is als Manager HR Analytics werkzaam bij Nationale Nederlanden Groep. Hij is binnen de NN Groep verantwoordelijk voor de global development van de HR Analytics functie.

Online Cursus HR Analytics en HR Metrics

Sterke basis voor datagedreven HR

Wilt u weten wat de toepassingsmogelijkheden zijn van HR Analytics en HR Metrics? En wilt u echt werk maken van datagedreven HR, zodat u de business nog beter kan ondersteunen? Meld u dan aan voor deze online cursus en maak een vliegende start met een HR Analytics-proces in uw organisatie!

Online event: Nationaal HR Analytics Congres 2021

Succesvolle HR-interventies dankzij data

Meer dan ooit wordt ons dagelijks leven beïnvloed door data. Besmettingscijfers, ziekenhuisopnames, weekgemiddelden. De overheid baseert beslissingen voortdurend op basis van de trends. Data is zelfs essentieel om tijdig te kunnen ingrijpen. Waarom zou dit niet voor HR-beleid gelden? Hoe zet je data in bij het bepalen van de juiste HR-interventies?

Live online masterclass: HR Analytics en HR Metrics toepassen

Vertaal HR-data naar inzichten in HR-beleid

Wilt u HR Analytics binnen uw organisatie in de praktijk brengen? Bent u in staat de juiste businessvragen boven water te krijgen? En wilt u inzicht krijgen in HR Metrics-rapportages en leren om data om te zetten in HR-beleid? In deze live online masterclass zet u concrete stappen om HR Analytics effectief te gebruiken als onderdeel van uw werkzaamheden.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.