Logo

Zoekresultaten

Er zijn 33 items voor analytics gevonden. Pagina 1 van 4.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Excel voor HR-analytics

HR-gegevens eenvoudig analyseren

Heeft u de beschikking over diverse Excel sheets met allerlei gegevens rondom medewerkers maar weet u niet hoe u ze handig aan elkaar kunt knopen? Bent u regelmatig aan het kopiëren en plakken van data om een analyse te kunnen doen? Zou u graag een overzichtelijk dashboard willen? De masterclass 'Excel voor HR-analytics' leert u de praktische handvatten die u nodig heeft om eenvoudiger en meer informatie uit Excel te halen.

Statistiek basis voor HR Analytics

Juiste toepassing en interpretatie van HR-data

Een goede analyse vereist een basiskennis van statistiek. Statistiek is een manier om informatie te verkrijgen van data. Echter is het essentieel de juiste toepassing en de juiste interpretatie te hanteren voor de uitkomsten. In deze cursus leert u die basisonderdelen van de statistiek die HR-analisten in de praktijk tegenkomen in hun analyses.

HR Analytics voor (aankomende) analisten

Geeft HR Analytics specialisten in vijf dagen controle op het Analytics proces

Steeds meer organisaties maken serieus werk van HR-analytics. Gespecialiseerde HR-professionals op het terrein van HR-analytics en HR-analisten gaan als gevolg hiervan deel uitmaken van het HR-team. Beschikt u over de juiste competenties en vaardigheden om hier invulling aan te geven? De 5-daagse opleiding 'Aan de slag met HR-metrics en HR-analytics in vijf dagen' reikt u hiervoor de handvatten aan.

Power BI Desktop voor HR-analytics

Heb je de beschikking over diverse bestanden met allerlei gegevens rondom medewerkers maar weet je niet hoe je ze handig aan elkaar kunt knopen? Ben je regelmatig aan het kopiëren en plakken van data om een analyse te kunnen doen? Moet je iedere maand allerlei schoonmaak acties doen, om je rapportages vorm te geven? Zou je graag een overzichtelijk dashboard willen? Dan is deze training iets voor jou!

Basics van HR Analytics en HR Metrics

Kennismaken met HR ken- en stuurgetallen en analytics in één dag

Met HR-metrics en HR-analytics kunnen de oorzaken van het gedrag van medewerkers en de impact van HR-investeringen en -processen in kaart worden gebracht. Het gebruik ervan blijkt voor veel HR-afdelingen nog een flinke uitdaging! Toch wordt HR in toenemende mate om verantwoording en onderbouwing gevraagd. Deze masterclass geeft u een goede theoretische basis en reikt u de juiste tools aan om HR-metrics en HR-analytics te ontwikkelen binnen uw eigen organisatie.

Nationaal HR Analytics Congres 2019

Creëer waarde met datagedreven HR-beleid

In veel organisaties wordt het belang van HR Analytics inmiddels onderkend; het analyseren en interpreteren van data is onmisbaar om te komen tot datagedreven HR-beleid. Maar hoe zet u de volgende stap, met HR Analytics echt waarde creëren voor de organisatie?

Aan de slag met HR Analytics en HR Metrics

Vertalen van HR-data naar inzichten in HR-beleid

Wilt u HR Analytics binnen uw organisatie in de praktijk brengen? Bent u in staat de juiste businessvragen boven water te krijgen? En wilt inzicht krijgen in HR Analytics-rapportages en leren om data om te zetten in HR-beleid? In deze 2-daagse masterclass zet u concrete stappen om HR Analytics effectief te gebruiken als onderdeel van uw werkzaamheden.

Frank Osten

Frank Osten is als Manager HR Analytics werkzaam bij Nationale Nederlanden Groep. Hij is binnen de NN Groep verantwoordelijk voor de global development van de HR Analytics functie.

Jan Blok

Jan Blok, senior adviseur bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) zette de methodologie van analytics zwaar in bij het meten van de effecten van een nieuwe opleiding voor forensisch coördinatoren.

Toine Al

Toine Al is specialist in HR Management, -Analytics en Business-intelligence (kennisontwikkeling, voorlichting en advies). Hij publiceert artikelen en boeken, geeft lezingen, gastcolleges, trainingen en advies. Tevens is hij werkzaam als vakjournalist, dagvoorzitter en gespreksleider.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.