Logo

Zoekresultaten

Er zijn 17 items voor "gratis webinar" gevonden. Pagina 1 van 2.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Gratis webinar: Stoppen met thuiswerkgedoe

Train uw brein om de tijd positief en productief door te komen

Hoe zorg je voor een productieve thuiswerkdag? Hoe houd je contact met je collega’s en bewaar je tegelijkertijd de harmonie in de thuiswerksituatie? En hoe waarborg je een goede balans tussen werk en privé? Nu Nederland massaal aan het thuiswerken is, leidt dit ongetwijfeld tot terugkerende frustraties en ‘gedoe’ binnenshuis. Trainer en coach Sander Jansen geeft u in deze gratis webinaropname de nodige tips om thuiswerkgedoe te vermijden en de komende tijd energiek en nuttig door te komen.

Gratis webinar: Terug naar kantoor, maar hoe?

De impact van corona op de employee journey en workplace experience

Vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen zijn veel organisaties zich aan het voorbereiden op de terugkeer van hun medewerkers naar de werkvloer. Hoe maak je de juiste keuzes bij de (her)inrichting van de werkplekken? En wat wordt de impact op de employee journey en workplace experience? Deze webinaropname biedt inspiratie en praktijkcases voor een aanpak die past bij uw organisatie.

Gratis webinar: NOW-update

Tweede ronde Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid

Per 1 juni start de overheid met een tweede NOW-pakket als gevolg van de coronacrisis. Waarin verschilt die van de eerste ronde? En onder welke voorwaarden kunnen werkgevers hier een beroep op doen voor de komende drie maanden? In deze webinaropname geeft mr.drs. Petra Kroon u een update en kunt u vragen stellen over uw specifieke situatie.

Gratis webinar: Flexibel organiseren, juist nu!

Maak uw organisatie wendbaar voor de crisis

Vanuit huis werken, digitaal vergaderen, leidinggeven op afstand. Als gevolg van de corona-uitbraak blijken organisaties en hun medewerkers ineens een stuk wendbaarder dan we tot voor kort mogelijk hielden. Hoe maak je vanuit HR gebruik van het momentum om de organisatie zodanig flexibel in te richten, dat je de crisis zo goed mogelijk doorkomt? In deze webinaropname leert u hoe u empowerment van medewerkers, zelforganisatie en teamontwikkeling kunt inzetten om maximaal wendbaar te zijn in tijden van corona.

Gratis webinar: Aanvullend geboorteverlof - WIEG

Wat u moet weten over de aanvraag aanvullend geboorteverlof

Partners van de moeders hebben met de invoering van de Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG) meer verlofrechten gekregen. Zo kan vanaf 1 juli as het geboorteverlof van 5 dagen aangevuld worden met maximaal 5 werkweken. Hoe werkt deze regeling van aanvullend geboorteverlof precies en welke haken en ogen zitten eraan? Tijdens deze webinaropname komen alle ins en outs aan bod, zowel de voorwaarden als de financiële kant voor u en voor de werknemer.

Gratis webinar: Digitaal onboarden doe je zo!

Tips om HR-processen effectief te digitaliseren

Werving, selectie, onboarding: door corona moeten uiteenlopende HR-processen anders worden ingericht. Nieuwe medewerkers verwachten een naadloze online employee experience van werkgevers. Hoe zorg je daarvoor vanuit HR? Hoe kun je HR-processen effectief digitaliseren? In dit gratis webinar krijg je tips om dit te stroomlijnen voor je eigen organisatie.

Gratis webinar: Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud (NOW)

De voorwaarden en impact op verlof, ziekte en ontslag

De corona-uitbraak zet Nederland op z’n kop. Organisaties en bedrijven werken vanuit huis of sluiten noodgedwongen de deuren. De overheid is met een noodpakket gekomen waar werkgevers een beroep op kunnen doen. Hoe gaat dat in zijn werk? En welke voorwaarden zijn daaraan verbonden? Mr.drs. Petra Kroon geeft u een update in deze webinaropname

Gratis webinar: Van crisis naar werkgeluk - hoe maak je de draai?

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

Iedere medewerker beleeft de coronacrisis weer anders. Daar komt nog bij dat een groot deel van het personeelsbestand op afstand in wisselende thuisomstandigheden moet werken. Hoe geef je vanuit de organisatie sturing en hoe achterhaal je vanuit HR wat er werkelijk ‘leeft’ bij de medewerker? En hoe neem je mensen mee in de transitie van de business? In deze webinaropname helpen Duco Molenaar en Jan Tjerk Boonstra u op weg!

Gratis webinar: Compensatie transitievergoeding bij langdurige ziekte

Wat u moet weten om voor compensatie in aanmerking te komen

Als op initiatief van de werkgever een arbeidsovereenkomst niet wordt verlengd, komt een werknemer in aanmerking voor een transitievergoeding. Ook als de werkgever het dienstverband beëindigt wegens langdurige ziekte. Om dubbele kosten te vermijden, komen werkgevers vanaf 1 april 2020 in aanmerking voor compensatie. Hoe werkt deze regeling precies en welke haken en ogen zitten eraan? In deze gratis webinaropname komen alle ins en outs aan bod, zoals de periode van vergoeding en slapende dienstverbanden.

Gratis webinar: De essentials voor HR over digitale transformatie

Inzicht in hoe HR relevant blijft in de toekomst

Corona heeft het tempo van de veranderingen enorm verhoogd. Digitale vaardigheden zijn in organisaties fors toegenomen. En dat versnelt de digitale transformatie die al langer aan de gang is. Maar wat moet je als HR weten over digitale transformatie? Hoe krijg je er grip op en wat is relevant voor jouw rol? In deze gratis webinaropname krijg je inzicht in hoe digitale transformatie je de middelen geeft om als wendbare HR, sturing te blijven geven aan de veranderingen van je organisatie.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.