Logo

Implementeren van veranderingen

Uw organisatie is volop in verandering. Zowel de organisatiestructuur als de medewerkers ontwikkelen in hoog tempo en van HR wordt gevraagd om richting te geven aan de verandering en de verschillende aspecten van het veranderingsproces te managen en ondersteunen. U dient zich te ontwikkelen in uw Ulrich-rol van Change Expert.  

Heeft uw HR-team of een groep collega’s binnen deze uitdaging dezelfde leerbehoeften? Dan is een opleiding in uw eigen organisatie een effectieve oplossing. HR Academy biedt u o.a. de opleidingen:  

Interesse?
Bent u benieuwd welke programma’s het beste aansluiten bij de wensen van uw team of organisatie? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact op met HR Academy via seminars@mindcampus.nl of 020-582 66 00 voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. 

 

Referenties

 

"Met de deskundige inbreng en begeleiding van Gerard Evers hebben wij een grote stap op het gebied van strategische personeelsplanning gemaakt" 

Klaas Abma van Gemeente Súdwest-Fryslân over hun incompanyprogramma Strategische Personeelsplanning

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.
* Verplichte velden

Meer weten?

Neem dan contact op met HR Academy via seminars@mindcampus.nl of 020-5826600.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.