Logo

Simon Noorman

SprekersfotoAdviseur, manager, docent 

Simon Noorman is ruim 20 jaar actief als adviseur, manager, docent en trainer.

 

Na zijn studie natuurkunde verbreedde hij zijn blikveld door een opleiding bedrijfskunde en een positie als Management Trainee. Aansluitend is Simon in totaal 15 jaar werkzaam geweest als organisatieadviseur bij Andersen Consulting en Twynstra Gudde. Hij was in die rol verantwoordelijk voor de implementatie van verandertrajecten binnen zowel bedrijfsleven als overheid, veelal gerelateerd aan organisatieontwikkeling, Performance Management, strategisch HRM en organisatieleren.  

 

De afgelopen jaren was Simon als manager HR verantwoordelijk voor de professionalisering van de HR dienstverlening en de ontwikkeling en implementatie van een HRM strategie binnen een tweetal organisaties. 

 

Momenteel is Simon als organisatieadviseur verantwoordelijk voor een aantal trajecten rond o.a. de implementatie van Strategische Personeelsplanning, Performance Management en Key Positions. 

 

Simon heeft een belangrijk deel van zijn professionele scholing gehad aan de Business Schools van Harvard, Michigan en Cornell.  

 

Een uitgangspunt voor Simon vormt het verbinden van hard (structuren, processen en systemen) en zacht (leren, ontwikkelen en veranderen). Dit vanuit de overtuiging dat deze elkaar samen kunnen versterken.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.