Logo

HR Academy online cursussen

 

Met een online cursus van HR Academy volgt u een privé seminar op uw eigen werkplek. Daarin ontwikkelt u praktische kennis én concrete inzichten over diverse HR-beleidsonderwerpen. 

 

De inhoud is verdeeld in prettig kleine stukjes. Die maken het makkelijk om naast uw drukke werk met de cursus aan de slag te gaan. En wilt u vragen stellen aan de docent en leren van de ervaringen van andere deelnemers? Dat kan in een online virtual Q&A-sessie. Een online cursus van HR Academy biedt u flexibiliteit én structuur. Zodat u actief uw kennis ontwikkelt zonder een groot agendabeslag. 

 

Modules

Een online cursus duurt ongeveer 6 uur, verdeeld over meerdere modules die de cursus in heldere onderdelen verdeelt. Een module bestaat uit video's, downloads en opdrachten.

 

Doorlooptijd

Een online cursus heeft een doorlooptijd van acht weken. Om u te helpen aan de slag te gaan en vlot doorlopen van de cursus is er een vaste begin- en einddatum.

 

Virtual Q&A

U hoeft maar één moment in uw agenda te plannen, voor de virtual Q&A-sessie. In een online virtueel klaslokaal gaat u met de docent en de andere deelnemers in gesprek, stelt u vragen en deelt u ervaringen. Het enige dat u nodig heeft is een computer met een webcam. Daardoor ziet u de docent en de andere deelnemers en zien zij u. 

 

Voordelen op een rij

Samengevat bieden de online cursussen van HR Academy u deze voordelen:

  • Dezelfde hoogwaardige, praktische inhoud als van seminars op locatie.
  • Geen reistijd, neemt niet een hele dag uit uw agenda.
  • Inhoud in kleine stukjes om makkelijk vaak en kort aan de slag te zijn.
  • Leren op eigen tempo, maar wel met vast begin en eind.
  • Actieve interactie met de docent en andere deelnemers.
  • Aantrekkelijke prijs.

 Zoek een opleiding
Thema:
Extra opties:

Filters

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.