Logo

Serie Webinars: Arbeidsrechtelijke gevolgen van corona

Volg 5 webinars met alle juridische ins & outs

Opleidingbeeld
Wilt u op de hoogte blijven van de personele en juridische consequenties van de coronacrisis? Meld u dan aan voor deze reeks van 5 HR-webinars. Hierin praat een ervaren jurist u elke werkdag bij over het noodfonds, arbeidscontracten, het wijzigen van arbeidsvoorwaarden, thuiswerken en ziekteverzuim tijdens de corona-uitbraak. Met volop gelegenheid tot het stellen van vragen over uw specifieke situatie!
Datum en locatie: maandag 6 april 2020 om 14:00, achter uw eigen computer
Prijs: € 299 excl. 21% btw
Info: Gebruik de kortingscode: CA2020 voor €20 korting!
Soort: Webinars

Arbeidsrechtelijke gevolgen van corona: samengevat

Arbeidsjuriste Petra Kroon verzorgt in maart en april iedere werkdag van 14 tot 15 uur een live webinar. U hoeft voor deze serie van webinars niet het huis uit! U kunt online leren vanaf uw eigen werkplek, thuis of waar het u het beste past.

 

De volgende onderwerpen komen in maart en april iedere werkdag aan bod:

 

Elke maandag: Update Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) – GRATIS

De corona-uitbraak zet Nederland op z’n kop. Organisaties en bedrijven werken vanuit huis of sluiten noodgedwongen de deuren. De overheid is met een noodpakket gekomen waar werkgevers een beroep op kunnen doen. Hoe gaat dat in zijn werk? En welke voorwaarden zijn daaraan verbonden?

 

> Schrijf u GRATIS in

Elke dinsdag: Corona en de inzet van oproepkrachten

Het corona-virus heeft grote consequenties voor de bedrijfsvoering van organisaties. Hoe gaat u om met bijvoorbeeld oproepkrachten die op een jaarurencontract voor u werken? En hoe verhoudt zich dat met de strikte regels die de Wet Arbeidsmarkt in Balans voorschrijft bij de inzet van flexibele krachten? 

 

> Schrijf u in voor € 79,-

 

Elke woensdag: Corona en eenzijdig wijzigen van arbeidsvoorwaarden

Hoeveel tijd en middelen heeft u als werkgever om de negatieve effecten van het coronavirus op te vangen? Een eerste stap kan het aanvragen van een tegemoetkoming in de loonkosten zijn op basis van de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW).

 

> Schrijf u in voor € 79,-

 

Elke donderdag: Juridische aspecten van thuiswerken

In dit webinar wordt het juridisch kader rondom thuiswerken beschreven. Docent mr.drs. Petra Kroon gaat in op het recht op thuiswerken, de arbo-verplichtingen van werkgevers en mogelijke (en verplichte) kostenvergoedingen.

 

> Schrijf u in voor € 79,- 

 

Elke vrijdag: Ziekteverzuim en re-integratie tijdens de corona-uitbraak

Vóór de uitbraak van het coronavirus had u uiteraard ‘gewoon’ te maken met ziekteverzuim. Nu veel werklocaties zijn gesloten en medewerkers grotendeels thuiswerken is een bijzondere situatie ontstaan, die voor veel onduidelijkheid zorgt. Hoe gaat u om met ziekteverzuim en re-integratie?

 

> Schrijf u in voor € 79,-

 

 

 

De resultaten voor u na het volgen van deze serie aan webinars

  • U beschikt over de meest actuele informatie over de juridische consequenties van de coronacrisis voor uw organisatie;
  • U heeft antwoorden gekregen op juridische vragen die van toepassingen zijn op uw specifieke situatie;
  • U kunt het hele webinar op een later tijdstip nogmaals terugkijken.

 

U kunt eenvoudig deelnemen aan de webinars als u de beschikking heeft over een laptop, pc of tablet met internetverbinding. Na aanmelding ontvangt u tijdig een link om in te loggen op het webinar. U hoeft hiervoor geen speciale software te installeren.

 

 

Locatie
achter uw eigen computer


Petra Kroon

Sprekersfoto
Juriste gespecialiseerd in arbeidsrecht
Mr.drs. Petra Kroon is juriste en gespecialiseerd in arbeidsrecht en heeft haar eigen juridische praktijk ‘BabelFish Legal’. In haar praktijk heeft zij met alle facetten van het arbeidsrecht te maken. Zij maakt een perfecte verbinding tussen wat er in de praktijk leeft en de juridische consequenties van wet- en regelgeving. In haar trainingen vertelt Petra het juridische verhaal in begrijpelijk Nederlands en brengt zij de wetgeving naar situaties die u in uw praktijk tegen komt. Zij brengt de theorie met veel voorbeelden en praktische tips die u weer helpen de wetgeving in uw praktijk toe te passen.

Cedeo

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.