Logo

Online event: Arbeidsvoorwaarden wijzigen

Tijdens en na covid-19

Opleidingbeeld
Reiskosten- en onkostenvergoedingen voor thuiswerken, andere werktijden, functiewijzigingen, vakantie en verlof, loonoffers? Covid-19 heeft grote impact op de arbeidsvoorwaarden van werknemers. Organisaties willen bestaande arbeidsvoorwaarden wijzigen om veilig door de coronacrisis te komen. Hoe pak je dat procesmatig en juridisch verantwoord aan? Hoe communiceer je dit om een zo groot mogelijk draagvlak te creëren? Hoe doen collega’s dat? Wat is de impact op de personeelskosten?

Online event: Arbeidsvoorwaarden wijzigen

Het online congres ‘Arbeidsvoorwaarden wijzigen tijdens en na covid-19’ geeft antwoorden, praktijkvoorbeelden en biedt uitkomst voor alle HR-professionals die hiermee worden geconfronteerd.

 

Kies voor de juiste aanpak: do’s & don’ts

Het programma beslaat een ochtend met verschillende keynotes, break-out sessies en een interactieve rondetafel. U krijgt daarmee praktisch inzicht in de processen die horen bij het wijzigen van arbeidsvoorwaarden, de rol van de OR, het creëren van draagvlak bij medewerkers en de juridische aspecten die bij thuiswerken een belangrijke rol spelen. 

 

Omdat het congres volledig online is, kunt u bovendien de keuzesessies die u niet heeft bijgewoond, achteraf allemaal on demand terugkijken! En ook is er in het programma ruime gelegenheid om online te netwerken met vakgenoten. Een greep uit het programma:

 

Arbeidsvoorwaarden wijzigen tijdens en na covid-19 is een volledig online congres. Dit betekent dat u er niet de deur voor uit hoeft, omdat u alle sessies op uw laptop, pc of tablet live kunt volgen. Tegelijkertijd bieden we een beleving die vergelijkbaar is met een live congres, inclusief de mogelijkheid van interactie met sprekers en netwerken met vakgenoten.

 

Bekijk de Arbeidsvoorwaarden wijzigen congres-website >>

 

Volledig online congres!

En heeft u iets gemist? Geen nood, want u kunt alle sessies na afloop on demand terugkijken!

 

Voor wie is dit online congres?

Het congres is relevant voor iedere HR-professional die betrokken is bij het opstellen of vernieuwen van de arbeidsvoorwaarden binnen organisaties. Op dit online congres krijgt u de actuele stand van zaken gepresenteerd op het gebied van arbeidsvoorwaarden in Nederland. Zeker nu de wereld om ons heen door het coronavirus drastisch is veranderd. 

 

 

 


Cedeo

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.