Logo

Online congres: Remote werken & engagement

De employee experience ‘op afstand’

Opleidingbeeld
Corona heeft de manier waarop we werken fundamenteel veranderd. Een belangrijk deel van het personeel zal structureel remote blijven werken en dat brengt allerlei nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je voor verbinding en betrokkenheid met je medewerkers op afstand? Hoe bewaak je de werk-privé balans van thuiswerkers? En welke rol speelt het kantoor hierin: als omgeving om (soms) te werken of als ‘clubhuis’ en identiteit van de organisatie?

Online congres: Remote werken & engagement

Het online congres Remote werken & engagement geeft HR en Facility professionals inzicht in de uitdagingen op het gebied van medewerkersbetrokkenheid en het (opnieuw) organiseren van werk, zowel op de thuiswerkplek als in kantooromgevingen. Experts, ervaringsdeskundigen en vakcollega's geven hun kijk vanuit verschillende invalshoeken. Daarmee kunt u de beleidsagenda van uw organisatie versterken en krijgt u inspiratie voor de oplossingsrichtingen.

 

Stel zelf uw ideale programma samen

Het programma is verdeeld over twee ochtenden met een afwisselende mix van keynotes, presentaties en rondetafels. U krijgt daarmee een breed overzicht van de mogelijkheden die u heeft voor het vormgeven van een krachtige employee experience ‘op afstand’.

 

Omdat het congres volledig online is, kunt u ook de break-out sessies die u niet heeft bijgewoond achteraf allemaal on demand terugkijken. Daarnaast is er in het programma ruime gelegenheid om online te netwerken met vakgenoten.

 

 

Volledig online congres

Remote werken & engagement is een volledig online congres. Dit betekent dat u er niet de deur voor uit hoeft, omdat u alle sessies op uw laptop, pc of tablet live kunt volgen. Tegelijkertijd krijgt u een beleving die vergelijkbaar is met een live congres, inclusief de mogelijkheid van interactie met sprekers en netwerken met vakgenoten.

 

En heeft u iets gemist? Geen nood, want u kunt alle sessies na afloop on demand terugkijken!

 

Voor wie is dit congres?

Het online congres Remote werken & engagement is bedoeld voor HR en Facility professionals, managers en ondernemers die beleidskeuzes moeten maken voor een toekomstbestendige manier van werken. Ze doen inspiratie op voor het bieden van een passende (remote) werkomgeving, die bijdraagt aan de betrokkenheid en motivatie van medewerkers.


Cedeo

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.