Logo

Online congres: Beoordelen & Performance

Tijdens en na covid-19

Opleidingbeeld
Aan het eind van het jaar moeten HR en de leidinggevenden weer aan de slag met de jaarlijkse beoordelingscyclus. Maar de coronacrisis heeft alles overhoop gehaald; kun je medewerkers nog beoordelen op basis van afspraken aan het begin van dit jaar? En wat is dan wél de juiste aanpak?

Online congres: Beoordelen & Performance

Het online congres ‘Beoordelen & Performance tijdens en na covid-19’ biedt uitkomst met nieuwe inzichten en praktische oplossingen voor uw HR-cyclus. U verzamelt essentiële input voor nieuw Performance Management-beleid waarmee u – ook na corona – verder kunt!

 

Performance op afstand beoordelen

Door de corona-uitbraak zijn we plotseling op een compleet andere manier gaan werken. Voor leidinggevenden is het nog ingewikkelder geworden om een oordeel te vormen over prestaties van medewerkers, die veelal op afstand (thuis) aan het werk zijn. Tegelijkertijd biedt deze autonomie voor medewerkers nieuwe mogelijkheden om zich te ontwikkelen en nieuwe kwaliteiten te ontdekken.

 

Mensen en organisaties blijken namelijk veel meer adaptief en lerend vermogen te hebben dan we voor mogelijk hielden. En daar kunnen we gebruik van maken. Sluiten de pre-corona functie-eisen nog wel aan bij de huidige praktijk? En hoe gaan we daarmee om in het kader van functioneren en beoordelen van medewerkers?

 

 

Volledig online congres!

Beoordelen & Performance tijdens en na covid-19 is een volledig online congres. Dit betekent dat u er niet de deur voor uit hoeft, omdat u alle sessies op uw laptop, pc of tablet live kunt volgen. Tegelijkertijd bieden we een beleving die vergelijkbaar is met een live congres, inclusief de mogelijkheid van interactie met sprekers en netwerken met vakgenoten.

 

En heeft u iets gemist? Geen nood, want u kunt alle sessies na afloop on demand terugkijken!

 

Voor wie is het congres?

Het congres is relevant voor iedere HR-professional en leidinggevende die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor Performance Management en de beoordeling van medewerkers. Op dit online congres doet u nieuwe inzichten op en krijgt u praktische oplossingen aangereikt. Een must voor iedere HR-afdeling, zeker nu de wereld om ons heen door het coronavirus drastisch is veranderd.


Cedeo

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.