Logo

HR-webinar: Werkbeleving en werkvermogen beïnvloeden tijdens een crisis

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

Opleidingbeeld
De coronacrisis kan een sterke negatieve invloed hebben op de werkbeleving en daarmee ook op het werkvermogen van medewerkers. Welke stappen kun je vanuit HR zetten om medewerkers zo veel mogelijk betrokken en verbonden te houden bij de organisatie, de missie en de doelstellingen? Op welke thema’s ga je medewerkers begeleiden? Of ga je juist sterker sturen? En hoe kun je leidinggevenden daarbij faciliteren? Deze webinaropname geeft u de antwoorden.

HR-webinar: in het kort

Voor de uitbraak van het coronavirus had u uiteraard ‘gewoon’ te maken met een normale inzet van medewerkers. Nu veel werklocaties zijn gesloten en medewerkers grotendeels thuiswerken, is een bijzondere situatie ontstaan die voor veel onduidelijkheid zorgt. Hoe gaat u om met vragen rondom inzetbaarheid en hoe kunt u de belangrijkste thema’s herkennen en adresseren? Wat kunnen leidinggevenden doen? En hoe gaat u om het ‘verlies van controle’ over de inzet van de medewerkers? 

 

Tijdens deze webinaropname krijgt u antwoord op deze vragen en wordt er ingegaan op:

  • Model voor werkvermogen
  • Werkbeleving
  • Autonomie en potentieel van medewerkers
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Werkwijzen en interventies voor HR

Dit webinar is een onderdeel van de serie webinars: Crisismanagement voor HR in tijden van corona. Bekijk de andere opnames: 

 

Duco Molenaar

Sprekersfoto
CEO van onderzoeks- en adviesbureau Preventned
Duco Molenaar is CEO van onderzoeks- en adviesbureau Preventned. Hij is gespecialiseerd in werkvermogen en auteur van het boek Werkvermogen, Verantwoord werken aan duurzame inzetbaarheid en co-auteur van Fit for the future.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.